علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ سلام عزیزم، اظهار نظر در این رابطه نیازمند معاینه از نزدیک یا حداقل مشاهده ی تصویر ناحیه ی مورد نظر است.. عزیزم باید معاینه شوید تا بتوان اظهار نظر کرد.. سلام برای اظهار نظر صحیح باید معاینه شوید. سلام عزیزم با توجه به اینکه این حالت طول کشیده است حتما باید مراجعه کنید. عزیزم معاینه لازم میباشد.

زبان , زخم , زخم زبان , بارداری

سلام من هفته ۱۳ بارداری هستم و از هفته ۵ بارداری تهوع و استفراغ زیاد داشتم الان کمار شده اما ۲ هفته هست که کناره زبانم در دو طرف قسمتهاییش قرمز شده و درد ذاره دردش گاهی اوقات میزنه به گوشم درداش مداوم نیست بیشتر وقتی چیزای شور یا ترش بخورم تشدید میشه ممکنه برای استفراغ های شدیدم باشه ؟و چرا ۲ هفته طول کشیده و کاملا خوب نمیشه ؟

5
0

علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ زبان , زخم , زخم زبان , بارداریسلام عزیزم، اظهار نظر در این رابطه نیازمند معاینه از نزدیک یا حداقل مشاهده ی تصویر ناحیه ی مورد نظر است.

-1

علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ زبان , زخم , زخم زبان , بارداریعزیزم باید معاینه شوید تا بتوان اظهار نظر کرد.

0

علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ زبان , زخم , زخم زبان , بارداریسلام برای اظهار نظر صحیح باید معاینه شوید

0

علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ زبان , زخم , زخم زبان , بارداریسلام عزیزم با توجه به اینکه این حالت طول کشیده است حتما باید مراجعه کنید

0

علل زخم شدن کناره زبان در بارداری چیست؟ زبان , زخم , زخم زبان , بارداریعزیزم معاینه لازم میباشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در حین بارداری، برخی تغییرات هورمونی می توانند بر روی وضعیت دهان و زبان شما تاثیر بگذارند. استفراغ مکرر نیز می تواند باعث تحریک زبان و ایجاد زخم شود. سعی کنید فعالیت ها و عاداتی که این درد را تشدید می کنند(مثلا خوردن غذاهای ترش یا شور) را به حداقل برسانید. برای درمان باید به پزشک مراجعه کنید. اگر زخم شدید باشد یا طولانی باشد، ممکن است نیاز به درمان دارویی داشته باشید.

زخم‌های کناره زبان در بارداری ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شوند، از جمله تغییرات هورمونی، استرس، کمبود ویتامین‌ها (به ویژه ویتامین‌های B و C) و همچنین تحریک ناشی از استفراغ های مکرر. استفراغ‌های مکرر در اوایل بارداری می‌تواند موجب تحریک و آسیب به مخاط دهان شود که باعث زخم شدن و درد در زبان می شود. توصیه می‌شود که از مصرف غذاهای تند، شور، و ترش که می‌توانند شرایط را تشدید کنند، اجتناب کنید و به بهداشت دهان و دندان به دقت توجه کنید. اگر زخم‌ها بهبود نیافتند یا بدتر شدند، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر ضروری است. ممکن است پزشک شما برایتان مکمل‌های ویتامینی تجویز کند یا دهان‌شویه‌های ضد عفونی کننده توصیه کند. حفظ رطوبت دهان و نوشیدن مقدار کافی آب نیز می‌تواند کمک کند. در نهایت، به دلیل تأثیر استرس بر بروز این علائم، آرام‌سازی و مدیریت استرس مهم است.