مایع در گوش نوزاد باعث ناشنوایی می شود؟ با سلام اینکه مایع در گوش میانی وجود دارد باید با تستهای شنوایی و تمپانومتری و معاینه اثبات شود و سپس درمان انجام گیرد بهرحال ویزیت همکاران متخصص گوش لازم. بوده شاید بررسی بیشتر مد نظر قرار گیرد.. با سلام اینکه مایع در گوش میانی وجود دارد باید با تستهای شنوایی و تمپانومتری و معاینه اثبات شود و سپس درمان انجام گیرد بهرحال ویزیت همکاران متخصص گوش لازم. بوده شاید بررسی بیشتر مد نظر قرار گیرد..

گوش , مایع , مایع گوش , نوزاد

سلام نوزاد یک ماهه من تست abr که داد خوب بود ولی در تست شنوایی اولیه جواب نداد و دستگاه وجود مایع در گوش را گزارش داد، دکتر گوش دارویی نداده و گفت خود به خود خوب میشود، تا کی باید صبر کنم که خوب شود؟ آیا دیر درمان شدن روی شنوایی نوزادم اثر نمیگذارد؟ میترسم مایع تبدیل به چسب شود و من دیر اقدام کنم، در ضمن در بدو تولد ده روز در آی سی یو بود و آنتی بیوتیک میگرفت و تا پانزده روزگی واکنشش به صدا خیلی بود و رفته رفته به نظرم خیلی کم شده در ضمن در بینیش همیشه صدای آب میاد و گرفته است ولی آبریزش ندارد

2
1

مایع در گوش نوزاد باعث ناشنوایی می شود؟ گوش , مایع , مایع گوش , نوزادبا سلام اینکه مایع در گوش میانی وجود دارد باید با تستهای شنوایی و تمپانومتری و معاینه اثبات شود و سپس درمان انجام گیرد بهرحال ویزیت همکاران متخصص گوش لازم. بوده شاید بررسی بیشتر مد نظر قرار گیرد.

0

مایع در گوش نوزاد باعث ناشنوایی می شود؟ گوش , مایع , مایع گوش , نوزادبا سلام اینکه مایع در گوش میانی وجود دارد باید با تستهای شنوایی و تمپانومتری و معاینه اثبات شود و سپس درمان انجام گیرد بهرحال ویزیت همکاران متخصص گوش لازم. بوده شاید بررسی بیشتر مد نظر قرار گیرد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مایع در گوش نوزادان می تواند موقتاً شنوایی را تحت تأثیر قرار دهد، اما این موضوع نباید منجر به ناشنوایی دائمی شود. در بیشتر موارد، مایع بر اثر یک عفونت میانی یا بیماری مشابه ایجاد می شود و برخودبخود در طول چند هفته یا ماه خود را خالی می کند. برخی پزشکان ممکن است توصیه کنند که چند هفته منتظر بماند و ببیند آیا مایع خودبخود خارج می شود. اگر این اتفاق نیفتاد، به نظر می رسد که راه حل های دیگر مانند استفاده از داروهای ضد التهاب ، یا در بعضی موارد، تیوب گذاری در گوش لازم باشد. برای مطمئن شدن از سلامت شنوایی نوزاد خود، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

وجود مایعات در گوش میانی نوزاد می‌تواند نگران‌کننده باشد، اما در اکثر موارد خود به خود برطرف می‌شود و نیازی به دارو ندارد. گاهی اوقات پس از عفونت‌ها یا ماندن طولانی در محیط‌های مرطوب، این اتفاق می‌افتد. با این حال، عدم پاسخ در تست‌های شنوایی می‌تواند دلالتی بر مشکل در شنوایی باشد که نیازمند پیگیری‌های بعدی توسط پزشک متخصص است. در مورد نگرانی شما از تبدیل مایع در گوش به چسب، باید گفت که اگر مایع گوش طی مدت زمان مشخص (اغلب ۳ تا ۶ ماه) خود به خود دفع نشود و یا اگر نشانه‌هایی از کاهش شنوایی یا عفونت به وجود آید، نیاز به بررسی‌های بیشتر و حتی مداخله درمانی خواهد بود. توجه به علائمی مانند کاهش واکنش‌های نوزاد به صدا یا شنیدن صدای گرفتگی در بینی، می‌تواند به پزشک در تشخیص صحیح کمک کند. گفتنی است که برخی از نوزادان به دلیل مصرف آنتی‌بیوتیک‌های قوی و یا ماندن در ICU ممکن است با تغییرات موقتی در سلامت گوش و شنوایی مواجه شوند. پیشنهاد می‌شود ضمن پیگیری منظم با پزشک، تاثیرات طی ۳ تا ۶ ماه آینده ارزیابی شود. شنوایی نوزاد یکی از مهم‌ترین جنبه‌های رشد اوست و پیگیری‌های دقیق و به موقع می‌تواند از هرگونه آسیب دائمی جلوگیری کند.