ایا ترشحات بعد عمل اپاندیس نرمال است؟

با سلام.دخترم ۵ سالشه عمل اپاندیس انجام داده بعد چند روز پیش جراحش رفتیم جای بخیه را باز کرد و عفونت داخل را تخلیه کرد.حال جای بخیه باز است و هر روز دوبار پانسمان میکنم ترشحات داره زیره بخیه شکم سفت شده برایدیک هفته دیگه وقت داده منتظر بمونم یا به پزشگ مراجعه کنم موردی نداره؟

1

سلام.بهتر است ویزیت توسط پزشک معالج نزدیک تر به هم باشد تا این فاز حاد سپری بشه

دکتر فاطمه نیک پور

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر فاطمه نیک پور
2

محل جراحی را با سرم فیزیولوژی روزانه چند بار شستشو دهید

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
2

به نظر من بهتره هر 3 روز یک بار جراح مربوطه بیمار را ببینه و از شرایط زخم مطلع بشه تا بهبود کامل ایجاد بشه شستشوی زخم با سرم روزی 2 مرتبه توصیه میشه

دکتر سیدمحمد میرمحمدصادقی

متخصص جراح عمومی
دکتر سیدمحمد میرمحمدصادقی
-2

سلام عفونت زخم بدنبال آپاندکتومی عارضه نادری نیست ممکن است اتفاق بیفتد و درمان آن هم بازکردن زخم و شستشوی محل است اما بدنبال باز کردن باید ترشح کاهش یابد و سفتی اطراف نیز به تدریج برطرف گردد. چنانچه این اتفاق نیفتاده بهتر است در اسرع وقت و پیش از یک هفته به جراح و ترجیحا پزشک معالج مراجعه کنید

دکتر حسام قاسم اف

متخصص جراحی عمومی و جراح پستان
دکتر حسام قاسم اف
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

معمولا پس از عمل اپاندیس برخی از مواردی که ممکن است برخورد کنید ترشح از محل بخیه است. در حالت عادی, برخی از ترشحات طبیعی هستند و بخشی از فرایند شفا می باشند. اما اگر ترشح ادامه یابد, همراه با درد شدید, تب یا گرمی محل, بهتر است بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید. چرا که این ممکن است نشانه عفونت باشد. اگر شکم سفت شده است, این به این معنی است که باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.

ترشحات از ناحیه جراحی پس از عمل آپاندیس ممکن است نرمال باشد، اما نیاز به دقت و مراقبت دارد. اگر ترشحات زرد یا سبز رنگ و همراه با بوی بد باشد، یا ناحیه جراحی قرمز، ملتهب و دردناک شده باشد، نشان‌دهنده احتمال عفونت است و باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. در صورت بروز هرگونه تغییر ناگهانی در وضعیت زخم یا علائم عمومی نظیر تب، فوراً به مراقبت پزشکی نیاز است. رعایت دقیق و منظم پانسمان تا زمان بهبود کامل زخم توصیه می‌شود. درمورد سفت شدن ناحیه زیر بخیه‌ها، ممکن است ناشی از التهاب یا تشکیل سنکوم باشد که نیاز به ارزیابی پزشکی دارد. پیروی از دستورات جراح و عدم تأخیر در دریافت مشاوره پزشکی در صورت نگرانی، ضروری است.