نحوه ی قطع شربت لوبل لوتیراستام که به برای نوزاد تجویز شده است؟

نوزاد متولد۱۳ خرداد ۹۸ . ۳۴ هفته زایمان طبیعی .نسبت پدر مادر نوزاد پسر دایی دختر عمه
روز سوم تولد هنگام شیر خوردن باسرنگ دچار کبودی صورت و دست ها شد که این عمل دوبار فقط در همان لحظه به مدت چند ثانیه تکرار شد بعد به بیمارستان منتقل وبستری شدکه سونو مغزی سالم ونوار مغزparoxysmcl dischargcs mostly in right side make tliis EEGmidly clonarmalبا این کامنت ثبت شده است و دکتر شربت لوبل لوتیراستام ۱۰۰میلی گرم در میلی لیتر نجویزحالا ایا امکان دارد این شربت را قطع واینکه چگونه؟

4

سلام. برای قطع دارو هنوز زود است. فعلا درمان راادامه دهید و روند درمان راتحت نظر پزشک معالج ادامه دهید

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
2

سلام ، حتی قبل از تمام شدن شربت لوبل به پزشک معالج مراجعه فرمائید ، و به احتمال زیاد لازم باشد برای مدت طولانی تری مصرف شود و شما سر خود و بدون اجازه پزشک معالج شربت لوبل را نمی توانید قطع کنید . چون احتمال تشنج دوباره است . دکتر داود آذرنگی متخصص مغز و اعصاب

کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان

تخصصی مغز و اعصاب و رواندکتر داود آذرنگی - متخصص مغز و اعصاب-...
کلینیک تخصصی ذهن برتر ایرانیان
-2

سلام با توجه به نسبت فامیلی حتما ازمایشات متابولیک برای شیرخوار چک شود یک MRI سر گرفته شود علل دیگر سیانوز نوزاد مثل مشکلات لارنگومالاسی قلبی و گوارش بررسی شود نوار مغز در نوزادان خیلی قلثابل قضاوت نیست

پروفسور حجت درخشان فر

فوق تخصص ریه کودکان و نوزادانآسم ، آلرژی و عفونت های تنفسی کودکان ...
پروفسور حجت درخشان فر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

قطع دادن داروی لوبل لوتیراستام نیاز به مشورت با پزشک دارد. این دارو به منظور کنترل تشنج‌ها تجویز می‌شود و نباید بدون دستور پزشک قطع شود. در صورتی که تصمیم به قطع دارو گرفتید، این کار باید به تدریج و با نظارت پزشک انجام شود تا احتمال وقوع عوارض احتمالی کاهش یابد. البته در حالت‌های خاص می‌توان به مرور زمان دوز دارو را کاهش داد و سپس آن را قطع کرد. لطفا پیش از اقدام به هر گونه تغییر در دوز دارو با پزشک مراجعه کنید.

لووتیراستام (که در شربت لوبل موجود است) یکی از داروهای ضد تشنج است که معمولاً برای کنترل صرع در نوزادان تجویز می‌شود. قطع ناگهانی این دارو می‌تواند خطر نیز ایجاد کند، از جمله افزایش احتمال تشنج. بنابراین، تصمیم به قطع یا تغییر دوز دارو باید تحت نظر پزشک متخصص کودکان یا نورولوژیست انجام شود. پزشک می‌توان برای کاهش تدریجی دوز راهنمایی کند، که معمولاً بهترین روش برای پیشگیری از عود یا تشدید علائم است. هر گونه تغییر در دارو باید با مراقبت و توجه فراوان مدیریت شود. در صورت هرگونه نگرانی یا سوال، مشاوره با متخصص امری اساسی است.