آیا مشکل بلعیدن از علائم تزریق واکسن کرونا است؟ خلط پشت حلق یا PND یک علامت بسیار شایع در چند بیماری مختلف است و این نکته را نباید فراموش کنید که پس از درمان بیماری اخرین و سخت ترین علامتی است که ازبین می رود ! علل PND , شامل سینوزیت مزمن با و بدون پولیپوز /رینیت آلرژیک ( التهاب بینی ) ، بازگشت اسید معده به حلق و حنجره ( laryngopharyngeal reflux) LPR غدد مخاطی راه های هوایی ، در طی روز ۱-۲ لیتر مخاط ترشح می کنند ، زمانیکه ماده تحریک کننده ای وجود داشته باشد مانند الرژی؛ این میزان ترشحات می تواند بیشتر شود ، از طرفی آزرده شدن مخاط تنفسی با اسید معده باعث افزایش ترشحات و از طرفی تبخیر اب این ترکیب و سفت شدن ان میشود. در طی روز مقدار ترشحات به نظر ازاردهنده نیست زیرا وضعیت ایستاده ( در جهن جاذبه زمین) ، حرکات مژک های تنفسی و نوشیدن مایعات باعث میشود این مخلط احساس نشود ولی در طی شب به علت وضعیت درازکش ( برخلاف جاذبه زمین) ، شل شدن دریچه بین مری ومعده بازگشت بیشتر اسید معده به ناحیه حلق و حنجره ، عدم دریافت مایعات ، وهمچنین احتقان و افزایش بیشتر خونرسانی به مخاط بینی و سینوس ها در حالت درازکش ، این حجم از مخاط در ناحیه حلق -بینی( نازوفارنکس و هایپوفارنکس ) جمع میشود و صبح با ایناحساس ناخوشایند بیدار میشوید.. در جواب کوتاه درمان شما « خوردن هرچی دارو نیست » ، قدم اول تشخیص درست با معاینه ، اندوسکوپی بینی و سینوس ، لارنگوسکوپی ( جهت بررسی ریفلاکس به حنجره ) - هر دو این معاینه ها اندوسکوپی و لارنگوسکوپی به صورت سرپایی در مطب انجام میشود - درمان در صورت مشکلات بازگشت اسید معده ( ریفلاکس لارنگوفارنژیال ) ترکیب مناسبی از ضد اسید و تغییر روش زندگی و « بهداشت حنجره» است . بله با این علایم! می توانید واکسن بزنید. ‏Dysphagia (مشکل در بلع ) که میتواند فقط به جامدات ، یا مواد نرم و هردو باهم باشد نیاز به بررسی دارد . بلع ۴ مرحله دارد مرحله اول بلع دهانی که ارادی است سایر مراحل غیرارادی و یک سیستم پیچیده عصبی عضلانی است که اختلال در هر یکی از این اجزا می تواند باعث بیماری شود . قدم اول مراجعه به متخصص جراح گوش وحلق و بینی و ( من و همکارانم ) یا فوق تخصص گوارش است ( بیماری های اختلالی بلع توسط سه متخصص بررسی میشود گوش وحلق و بینی - گوارش - متخصص مغز و اعصاب ) انجام معاینه ، لارنگوسکوپی ( بررسی حلق وحنجره جهت بخش فوقانی ورودی مری) + تصویربرداری ( باریومسوالو جهت بررسی مکانسیم بلع که به تشخیص بسیار بسیار کمک میکند) و سپس در مراحل بعدی تست های تکمیلی طبق یافته های اولیه است توجه داشته باشید لارنگوسکوپی یک « معاینه » سرپایی در مطب است ! حنجره و حلق ( فارنکس ) در معاینه عادی ( باز کردن دهان ) دیده نمیشود و نیازمند « لنز حنجره » است . یک کار سرپایی که در مطب جراحان متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود . پس از تشخیص در کنار درمان تخصصی دارویی، تغییر رژیم غذایی ، در مواردی ارجاع به فوق تخصص گوارش و یا متخصص مغز و اعصاب و همچنین فیزیوتراپی بلع زیر نظر گفتاردرمان جهت یادگیری تمرین های مشخصی جهت تقویت وهماهنگی عضلات می باشد..

واکسن , بلعیدن , مشکل , واکسن کرونا

من ترشحات پشت حلق دارم و مشکل بلعیدن میخوام ببینم راه درمانش چیه هر چی ضد حساسیت و قرص معده هستش دارم میخورم و اینکه میشه با این علائم واکسن ز

3
0

آیا مشکل بلعیدن از علائم تزریق واکسن کرونا است؟ واکسن , بلعیدن , مشکل , واکسن کروناخلط پشت حلق یا PND یک علامت بسیار شایع در چند بیماری مختلف است و این نکته را نباید فراموش کنید که پس از درمان بیماری اخرین و سخت ترین علامتی است که ازبین می رود ! علل PND , شامل سینوزیت مزمن با و بدون پولیپوز /رینیت آلرژیک ( التهاب بینی ) ، بازگشت اسید معده به حلق و حنجره ( laryngopharyngeal reflux) LPR غدد مخاطی راه های هوایی ، در طی روز ۱-۲ لیتر مخاط ترشح می کنند ، زمانیکه ماده تحریک کننده ای وجود داشته باشد مانند الرژی؛ این میزان ترشحات می تواند بیشتر شود ، از طرفی آزرده شدن مخاط تنفسی با اسید معده باعث افزایش ترشحات و از طرفی تبخیر اب این ترکیب و سفت شدن ان میشود. در طی روز مقدار ترشحات به نظر ازاردهنده نیست زیرا وضعیت ایستاده ( در جهن جاذبه زمین) ، حرکات مژک های تنفسی و نوشیدن مایعات باعث میشود این مخلط احساس نشود ولی در طی شب به علت وضعیت درازکش ( برخلاف جاذبه زمین) ، شل شدن دریچه بین مری ومعده بازگشت بیشتر اسید معده به ناحیه حلق و حنجره ، عدم دریافت مایعات ، وهمچنین احتقان و افزایش بیشتر خونرسانی به مخاط بینی و سینوس ها در حالت درازکش ، این حجم از مخاط در ناحیه حلق -بینی( نازوفارنکس و هایپوفارنکس ) جمع میشود و صبح با ایناحساس ناخوشایند بیدار میشوید.

0

آیا مشکل بلعیدن از علائم تزریق واکسن کرونا است؟ واکسن , بلعیدن , مشکل , واکسن کرونادر جواب کوتاه درمان شما « خوردن هرچی دارو نیست » ، قدم اول تشخیص درست با معاینه ، اندوسکوپی بینی و سینوس ، لارنگوسکوپی ( جهت بررسی ریفلاکس به حنجره ) - هر دو این معاینه ها اندوسکوپی و لارنگوسکوپی به صورت سرپایی در مطب انجام میشود - درمان در صورت مشکلات بازگشت اسید معده ( ریفلاکس لارنگوفارنژیال ) ترکیب مناسبی از ضد اسید و تغییر روش زندگی و « بهداشت حنجره» است . بله با این علایم! می توانید واکسن بزنید

0

آیا مشکل بلعیدن از علائم تزریق واکسن کرونا است؟ واکسن , بلعیدن , مشکل , واکسن کرونا‏Dysphagia (مشکل در بلع ) که میتواند فقط به جامدات ، یا مواد نرم و هردو باهم باشد نیاز به بررسی دارد . بلع ۴ مرحله دارد مرحله اول بلع دهانی که ارادی است سایر مراحل غیرارادی و یک سیستم پیچیده عصبی عضلانی است که اختلال در هر یکی از این اجزا می تواند باعث بیماری شود . قدم اول مراجعه به متخصص جراح گوش وحلق و بینی و ( من و همکارانم ) یا فوق تخصص گوارش است ( بیماری های اختلالی بلع توسط سه متخصص بررسی میشود گوش وحلق و بینی - گوارش - متخصص مغز و اعصاب ) انجام معاینه ، لارنگوسکوپی ( بررسی حلق وحنجره جهت بخش فوقانی ورودی مری) + تصویربرداری ( باریومسوالو جهت بررسی مکانسیم بلع که به تشخیص بسیار بسیار کمک میکند) و سپس در مراحل بعدی تست های تکمیلی طبق یافته های اولیه است توجه داشته باشید لارنگوسکوپی یک « معاینه » سرپایی در مطب است ! حنجره و حلق ( فارنکس ) در معاینه عادی ( باز کردن دهان ) دیده نمیشود و نیازمند « لنز حنجره » است . یک کار سرپایی که در مطب جراحان متخصص گوش و حلق و بینی انجام می شود . پس از تشخیص در کنار درمان تخصصی دارویی، تغییر رژیم غذایی ، در مواردی ارجاع به فوق تخصص گوارش و یا متخصص مغز و اعصاب و همچنین فیزیوتراپی بلع زیر نظر گفتاردرمان جهت یادگیری تمرین های مشخصی جهت تقویت وهماهنگی عضلات می باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مشکلات بلعیدن ممکن است یکی از عوارض جانبی نادر پس از تزریق واکسن کرونا باشد. این علایم معمولاً تا چند روز پس از واکسیناسیون مشاهده می‌شوند و بیشتر در افرادی که دارای حساسیت‌های شدید هستند رخ می‌دهند. برای درمان این مشکلات، درمانهای ضد حساسیت و داروهای ضد التهاب معده ممکن است موثر باشند. در هر صورت، اگر علایم شما شدید تر شد یا بهبودی نیافت، حتما به پزشک خود مراجعه کنید.