علت پرت شدن غذا در گلو چیست؟ باید از نظر اختلال بلع بررسی بشید.نیاز به معاینه و احتمالا فلوروسکوپی هست. باید به فوق تخصص گوارش مراجعه کنید. با سلام و احترام، اختلالات بلع علل مختلفی دارند، از جمله اسیب اعصاب کرانیال، اختلالات اعصاب موتور، اختلالات عضلانی و با توجه به مشکلات همراه ممکن است نوار عصب عضله، تست اتصال عصب عضله، فلوروسکوپی یا . احتیاج داشته باشید. حضورا مراجعه بفرمایید.

پرت , اکثر , گلو

سلام من اکثر وقت هاکه غذا میخورم غذا تو گلوم پرت میشه ولی خب با یکی دو بار سرفه کردن مشکلم حل میشه البته بگم که احساس درد ،خفگی یا گیر کردن و موندن غذا رو ندارم فقط در اکثر وعده های غذایی پیش میاد غذا تو گلوم پرت میشه باعث یکی دوتا سرفه میشه! در روز ممکنه که یکی دوبار این مشکل برام پیش بیاد گاهی هم ممکنه که اصلا پیش نیاد .اینم بگم من از دندان مصنوعی استفاده میکنم.این مشکل به چه علتی میتونه باشه؟

3
1

علت پرت شدن غذا در گلو چیست؟ پرت , اکثر , گلوباید از نظر اختلال بلع بررسی بشید.نیاز به معاینه و احتمالا فلوروسکوپی هست

0

علت پرت شدن غذا در گلو چیست؟ پرت , اکثر , گلوباید به فوق تخصص گوارش مراجعه کنید

0

علت پرت شدن غذا در گلو چیست؟ پرت , اکثر , گلوبا سلام و احترام، اختلالات بلع علل مختلفی دارند، از جمله اسیب اعصاب کرانیال، اختلالات اعصاب موتور، اختلالات عضلانی و با توجه به مشکلات همراه ممکن است نوار عصب عضله، تست اتصال عصب عضله، فلوروسکوپی یا . احتیاج داشته باشید. حضورا مراجعه بفرمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پرت شدن غذا در گلو می تواند به عوامل متعددی بستگی داشته باشد. برخی از این عوامل شامل بیماری های گوارشی مثل بیماری گاستروزوفاژئال رفلاکس، فشار روانی، یا استفاده نامناسب از دندان های مصنوعی می باشد. گاهی اوقات، ممکن است رژیم غذایی غیرمعمول و سریع خوردن غذا نیز به تشکیل این وضعیت منجر شود. برای بررسی دقیق تر و تشخیص صحیح، توصیه می شود تا با پزشک خود مشورت کنید. از آنجا که شما از دندان مصنوعی استفاده می کنید، بهتر است با دندان پزشک خود نیز در مورد این مسئله صحبت کنید.

پرت شدن غذا در گلو می‌تواند ناشی از چندین عامل باشد، به خصوص زمانی که از دندان مصنوعی استفاده می‌شود. یکی از دلایل شایع می‌تواند مشکل در فرآیند بلعیدن باشد که به عنوان دیسفاژیا شناخته می‌شود. این مشکل می‌تواند به دلیل عدم تطابق مناسب دندان مصنوعی با دهان شما یا کوچک بودن فضای دهان در هنگام بلعیدن رخ دهد. همچنین ممکن است ناشی از سرعت زیاد در خوردن یا بی‌توجهی به تقسیم غذا به قطعات کوچک‌تر باشد. در مواردی که احساس درد یا خفگی وجود ندارد و مشکل با یکی دو بار سرفه برطرف می‌شود، این شاید بیشتر جنبه مکانیکی داشته باشد و خطرناک نباشد. با این حال، برای اطمینان بیشتر، توصیه می‌شود با یک دندان‌پزشک یا متخصص گوش، حلق و بینی مشورت نمایید تا تطابق و راحتی دندان مصنوعی شما مورد بررسی قرار گیرد و هر گونه مشکل در مکانیزم بلعیدن شناسایی شود. همچنین می‌توانید تمرین‌های آرام و تمرکز بر فرآیند بلعیدن به طور آهسته را تجربه کنید.