علت درد غدد لنفاوی چیست؟ سلام علایمی که می فرمایید ، یک عفونت ویروسی با درگیری گوش میانی است ، که با توجه به پاندمی کووید ، و اینکه ویروس کرونا۱۹ ابتدا در نازوفارنکس مستقر میشود باعث التهاب دهانه شیپوراستاش و « اوتیت مدیا » عفونت گوش میانی میشود. لطفا قرنطینه شخصی را رعایت کنید روز ۵-۶ تست های تشخیصی و سی تی اسکن غربالگری ریه را انجام دهید . جهت معاینه به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه بفرمایید. درمان این درگیری غیر از درمان علامتی کویید ( استراحت ونوشیدن اب ومایعات کافی و گرم ، ضد درد ناپروکسن ۵۰۰ میلی گرم هر ۴ تا ۶ ساعت ) -کمپرس گرم اطراف گوش -ادامس بجوید-اسپری ضد احتقان داخل بینی -اسپری اکسی متازولین ۵٪ -برای فقط ۱۰ روز ( لطفا به هیچ وجه بیشتز از ۱۰ روز استفاده نکنید ) هنگام اسپری زدن سر باید کمی خم شود و نوک اسپری باید داخل بینی شود و به سمت گوش باشد + قرص انتی بیوتیک تخصصی لوفلوکساسین روزانه یک عدد برای ۵ تا ۱۰ روز باتوجه به معاینه توصیه میشود..

غدد , لنفاوی , درد غدد لنفاوی

سلام
چند روزیه استخون پشت گوشم تیر میکشه و غدد لنفاوی گلوم درد میکنه
گوشمم بعضی اوقات درد میگیره
دلیلش چیه

1
0

علت درد غدد لنفاوی چیست؟ غدد , لنفاوی , درد غدد لنفاویسلام علایمی که می فرمایید ، یک عفونت ویروسی با درگیری گوش میانی است ، که با توجه به پاندمی کووید ، و اینکه ویروس کرونا۱۹ ابتدا در نازوفارنکس مستقر میشود باعث التهاب دهانه شیپوراستاش و « اوتیت مدیا » عفونت گوش میانی میشود. لطفا قرنطینه شخصی را رعایت کنید روز ۵-۶ تست های تشخیصی و سی تی اسکن غربالگری ریه را انجام دهید . جهت معاینه به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه بفرمایید. درمان این درگیری غیر از درمان علامتی کویید ( استراحت ونوشیدن اب ومایعات کافی و گرم ، ضد درد ناپروکسن ۵۰۰ میلی گرم هر ۴ تا ۶ ساعت ) -کمپرس گرم اطراف گوش -ادامس بجوید-اسپری ضد احتقان داخل بینی -اسپری اکسی متازولین ۵٪ -برای فقط ۱۰ روز ( لطفا به هیچ وجه بیشتز از ۱۰ روز استفاده نکنید ) هنگام اسپری زدن سر باید کمی خم شود و نوک اسپری باید داخل بینی شود و به سمت گوش باشد + قرص انتی بیوتیک تخصصی لوفلوکساسین روزانه یک عدد برای ۵ تا ۱۰ روز باتوجه به معاینه توصیه میشود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درد غدد لنفاوی ممکن است به دلیل عوامل چون عفونت‌ها، التهابات، عوامل خارجی و یا برخی بیماری‌های خاص ایجاد شود. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود که به پزشک متخصص مراجعه کنید. درمان‌ها ممکن است شامل داروها، آنتی‌بیوتیک، و یا در موارد خاص عمل جراحی باشد. حتما از خود درمانی خودداری کرده و نظر پزشک خود را دریافت کنید.