حس گیر کردن غذا در گلو مشکل معده است؟

سلام.من مدتیه که حس میکنم تو گلوم یچی گیر کرده.دارو مصرف کردم یه مدت خوب شد به محض تموم شدن دارو دوباره شروع شد(البته همون شب هم پرخوری کردم)هرچی که میخورم باد گلو دارمحتی با خوردن آب یا حتی معده خالی.قبل این موضوع یه وقتایی قفسه سینم درد میگرفت تیر میکشید.یا غذا همونجا میموند.با گوش درد شروع شدو بعدش ب طور واضح حس کردم ک یچی تو گلوم هست.هرلحظه حس میشه حس بدیه.دلمم نمیخواد به طور مداوم دارو مصرف کنم.دارو خوردن باعث میشه ک دچار یبوست بشم.هیچ گیاه دارویی وجود نداره که این مشکلمو حل کنه؟

0

سلام شما ابتدا باید تحت بررسی قرلر گیرید تا تشخیص مسجل شود با توجه به علایم ذکر شده اختلالات مری در صدر تشخیص افتراقی ست مراجعه به گوارش و انجام تصویربرداری از مری توصیه می شود

دکتر اسفندیار نوروزی

بورد تخصصی قلب و عروق از دانشگاه تهرانعضو انجمن قلب اروپا
دکتر اسفندیار نوروزی
1

سلام به شما. در صورتی که علل جسمی مورد بررسی قرار گرفته و یافته خاصی که توجیه کننده این حالت باشد حاصل نشده باشد می بایست از لحاظ افسردگی نیز مورد بررسی قرار گیرید. چرا که این حالت می تواند نشانه ای از ابتلا به افسردگی نیز باشد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

رفلاکس معده و اختلالات روحی میتونه باعث این حس بشه اما در صورت تداوم علائم باید بررسی مری و معده با آندوسکوپی و یا رادیولوژی انجام بشه.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

سلام بیشتر به نظر میرسد دچار ریفلاکس هستید همراه با مشکلات عصبی و استرس قرص پنتوپرازول 40 صبح و شب و قرص دامپیریدون نیم ساعت قبل از هر وعده غذا و رعایت رژیم غذایی که در پستهای اینستا گرامم گذاشتم مطالعه کنید

دکتر مهدی احمدیان

فوق تخصص گوارش و کبد بالغین ، کیسه صفرادرمان اصولی و موثر کبد چرب ، بالن لاغ...
دکتر مهدی احمدیان
0

باسلام باید اندوسکوپی و باریم سوالو انجام بدید مراجعه کنید

دکتر پانته آ تاجیک

فوق تخصص گوارش کبد تغذیه رشد کودکان و...متخصص کودکان (اطفال)
دکتر پانته آ تاجیک
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

حس گیرافتادن غذا در گلو ممکن است ناشی از مشکلات معده باشد اما برای تشخیص صحیح و درمان قطعی بهتر است از یک پزشک متخصص گوارش مشورت بگیرید. علائمی مانند درد قلب، احساس تیرافتادگی در قفسه سینه و گلو، درد یا سوزش سینه، سرفه با خون، خس خس ‌کلاژن‏، استفراغ با خون‌، دردهای شدید معده و عقب‌جلو پشت‌گردن نیاز به بررسی دور از شایعه دارند. بهتر است برای تشخیص صحیح، معاینه فیزیکی انجام شود. همچنین، از سونوگرافی دستگاه گوارش، اندوسکوپی و آزمایش‌های خون و مدفوع نیز برای تشخیص‌های دقیق‌تر ممکن است استفاده شود. به عنوان راهکارهای کلان، می‌توان به تغذیه سالم، جلوگیری از پرخوری، مصرف آب کافی، اجتناب از خوردن غذاهای چسبنده و تند و نیز تمرین روزانه و از دسترسی استراحت 8 تا 9 ساعته به عنوان روش‌های جلوگیری و درمان مشکل اشاره کرد. اما اگر مشکل شما به داروی دقیق خاصی نیاز دارد، بهتر است که با مشاوره از یک پزشک متخصص عوارض جانبی و شرایط استفاده از آن را مطلع شوید. برای رفع عوارض یبوست ناشی از دارو، مصرف غذاهای حاوی فیبر مانند میوه‌ها، سبزیجات و مواد غذایی حاوی فیبر گیاهی خوب است. برای کسب نتیجه‌های بهتر، بهتر است با متخصص تغذیه مشورت کنید و برنامه‌های تغذیه مناسبی را برای خود تهیه کنید.