نحوه ی تاثیر قرص سیتیریزین و ازیترومایسین بر بی بی چک چگونه است؟

سلام وقت بخیر
من ۱۰ روز هست قرص سیتیریزین میخورم. روزی که قرار بود صبح بی بی چک استفاده کنم شب قبلش نخورده بودم. ولی هرروز قرص ازیترومایسین میخورم. تاثیری روی نتیجه داشته؟ اخه میگن داروهای الرژی و انتی بیوتیک روی نتیجه تست اثر میزارن؟ چقدر باید از خوردن قرص گذشته باشه تا بشه به نتیجه اطمینان کرد؟ روی ازمایش خون بتا هم تاثیر داره؟ به نتیجه بی بی چک با توجه به استفاده این داروها میشه اعتماد کرد؟؟؟؟ من قرص لیبراکیم که کلرودیازپوکساید هم داره استفاده میکنم

1

سلام عزیزم، مصرف ستیرزین هیچ تاثیری بر آزمایش خون بارداری (تست بتا) ندارد. بیبی چک تحت تاثیر داروهایی نظیر کاربامازپین ، پرومتازین، کلردیازپوکساید می تواند موارد مثبت یا منفی کاذب داشته باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
1

سلام داروهای ذکر شده تاثیری بر تست بارداری ندارند.

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
0

سلام عزیزم ستریزین تاثیری بر روی آزمایش بیبی چک ندارد

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
1

با سلام و احترام معمولا دارای تاثیر بر روی تست ندارند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
1

با سلام. مصرف داروهایی که فرمودید تاثیری بر نتیجه ندارند

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

هیچ گونه ارتباط علمی بین استفاده از داروهای سیتیریزین (یک آنتی هیستامین) از یک طرف، و ازیترومایسین (یک آنتی بیوتیک) از طرف دیگر، با نتیجه یا دقت آزمایش بی بی چک (آزمایش سطح hCG) ثابت نشده است. همچنین علما ثابت نکرده اند که استفاده از این داروها روی سطح بتا هم تاثیر بگذارد. با این حال، توصیه می شود در هر حالتی با پزشک خود مشورت کنید. برای اطمینان از دقت بی بی چک، معمولا توصیه می شود حداقل یک هفته پس از تاخیر پریودی از آن استفاده شود.

داروهای آنتی‌هیستامین مانند سیتیریزین و آنتی‌بیوتیک‌ها نظیر آزیترومایسین اغلب تأثیری بر نتایج تست بارداری بی بی چک ندارند. این تست‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که هورمون گنادوتروپین جفتی انسان (hCG) را در ادرار شناسایی کنند. مصرف قرص‌های ضد اضطراب نظیر لیبراکیم (که حاوی کلردیازپوکساید است) نیز به طور معمول تأثیری مستقیم بر نتایج این تست نخواهد داشت. با این حال، سازگاری نتایج معمولاً بسیار به زمان بندی استفاده از تست نسبت به سیکل قاعدگی بستگی دارد. برای اطمینان بیشتر، پیشنهاد می‌شود تست را با استفاده از ادرار صبحگاهی و چندین روز پس از تأخیر در قاعدگی انجام دهید. در مورد آزمایش خون بتا نیز، این داروها معمولاً اثرگذاری ندارند و نتایج دقیق باقی می‌مانند. با اینحال، برای اطمینان کامل، همیشه مشورت با پزشک معالج توصیه می‌شود.