علت و درمان رفلاکس و معده درد با مصرف دوکسپین 10 چیست؟

سلام وقت به خیر ، به دستور روانپزشک کپسول دوکسپین ۱۰ شبی ۱ عدد میخورم البته برای خارش پوست هم دکتر فوق تخصص آلرژی همین دارو را تجویز کردن ، ولی الان بعد ازیک ماه مصرف دارو دچار درد شدید معده و رفلاکس شدم ، آیا باید قطع کنم یا راه دیگری هست که دارو ادامه بدم؟ چون دوکسپین کاملا خارش بدنم قطع کرده و خوابم درست شده و هیچ سردردی ندارم.

2

سلام ، دوکسپین دارویی است که نباید با غذا مصرف شود باید حداقل 3 ساعت با مصرف غذا فاصله باشد ، باعث تهوع و شاید استفراغ و یبوست میشود درد معده و ریفلاکس از عوارض آن نیست جهت قطع دارو یا جایگزینی یا اضافه کردن داروی گوارشی با پزشک معالج مشورت داشته باشید

دکتر عباس قاسمی

متخصص داخلی
دکتر عباس قاسمی
-1

با سلام. دوکسپین از جمله داروهایی است که می تواند در کاهش علایم گوارشی بخصوص درد معده و ریفلاکس نقش داشته باشد که این اثر بدلیل کاهش ترشح اسید معده اتفاق می افتد. اما در صورتی که با مصرف این دارو دچار مشکلات گوارشی هستید ممکن است تغییر دارو به فرم قرص آن در بهبود مشکل شما کمک کننده باشد. قرص آن به نام دونرین است.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
6

با سلام در صورت ادامه عوارض دارویی با نظر پزشک اقدام به تغییر نوع داروی مثرفی نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

دوکسپین گاهی اوقات می‌تواند عوارض جانبی مثل درد معده یا رفلاکس ایجاد کند. تاکید بر اینکه هرگز دارو را بدون مشورت با پزشک قطع نکنید. در صورت بروز عوارض ناخواسته به پزشک خود اطلاع دهید. او شاید بتواند دوز دارو را تغییر دهد یا راهکارهایی برای کنترل عوارض پیشنهاد کند. همچنین می‌توانید مواردی مثل خوردن یک وعده سبک قبل از مصرف دوکسپین یا خودداری از خوردن غذاهای سردردزا و تند یکی از راههای کنترل علائم شما باشد.

سلام، رفلاکس و درد معده ناشی از مصرف داروی دوکسپین می‌تواند به دلیل اثرات جانبی این دارو بر سیستم گوارشی باشد. این دارو دارای خواصی است که ممکن است بر روی فعالیت معده و اسفنکتر مری تأثیر بگذارد و باعث رفلاکس اسید معده شود. برای مدیریت این وضعیت، توصیه می‌شود با پزشک خود مشورت کنید تا راه‌حل مناسبی بیابد. ممکن است پزشک شما داروهای ضد اسید معده مانند مهارکننده‌های پمپ پروتون یا آنتی‌اسیدها را تجویز کند تا از اثرات رفلاکس بکاهد. همچنین تغییرات در رژیم غذایی مانند پرهیز از غذاهای چرب، تند و اسیدی و عدم مصرف مواد غذایی در ساعات نزدیک به خواب می‌تواند کمک کننده باشد. هرگز بدون مشورت با پزشکتان دارو را قطع نکنید زیرا ممکن است علائم آلرژی و مشکل‌خواب برگشت کند.