آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ خیر شاید بعلت وزن باشه. نه ارتباطی ندارد کبد چرب با این داروهی. سلام از عوارض سدیم والپروات بالا رفتن انزیم های کبدی و هم افزایش وزن می باشد. با پزشک داخلی مشورت کنید. سلام،بله،ممکن است،بهتر است با پزشک خودشون جهت تغییر دارو مشورت کنن و اینکه حتما نیاز به رعایت رژیم غذایی و ورزش و کاهش وزن دارن. مصرف برخی دارو در طولانی مدت باعث آسیب به کبد میشود. از طرفی وزن ایشان هم بالا هست. حتما به متخصص داخلی برای بررسی بیشتر و شروع برنامه کاهش وزن مراجعه کنند..

والپروات , سدیم

درود وقت بخیر
مادرم ۲.۵ سال هست که برای میگرن سدیم والپروات ۲۰۰ می خوره و یکبار هم خواست قطع کنه و عود کرد.
الان در سونو نشون داده که کبدش چرب شده با توجه به داروهایی که میخوره بخاطر سدیم والپروات هست؟
سدیم والپروات ۲۰۰
ترازودون ۵۰
ریسپریدون ۱
اس-سیتالوپرام ۱۰
بوپروپیون ۱۵۰

5
0

آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ والپروات , سدیمخیر شاید بعلت وزن باشه

0

آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ والپروات , سدیمنه ارتباطی ندارد کبد چرب با این داروهی

1

آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ والپروات , سدیمسلام از عوارض سدیم والپروات بالا رفتن انزیم های کبدی و هم افزایش وزن می باشد. با پزشک داخلی مشورت کنید

0

آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ والپروات , سدیمسلام،بله،ممکن است،بهتر است با پزشک خودشون جهت تغییر دارو مشورت کنن و اینکه حتما نیاز به رعایت رژیم غذایی و ورزش و کاهش وزن دارن

0

آیا مصرف زیاد سدیم والپروات باعث چرب شدن کبد می شود؟ والپروات , سدیممصرف برخی دارو در طولانی مدت باعث آسیب به کبد میشود. از طرفی وزن ایشان هم بالا هست. حتما به متخصص داخلی برای بررسی بیشتر و شروع برنامه کاهش وزن مراجعه کنند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سدیم والپروات، دارویی است که برای درمان بیماری‌هایی مثل صرع، میگرن و اختلال دوقطبی استفاده می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که استفاده طولانی مدت و مصرف بالای این دارو می‌تواند به افزایش سطح انزیم‌های کبدی و گاهی اوقات منجر به کبد چرب شود، به خصوص اگر ترکیب با دیگر داروها باشد که خود به خود ریسک بالای تاثیر بر کبد را دارند. با توجه به سایر داروهای مصرفی مادر شما (ترازودون، ریسپریدون، اس-سیتالوپرام و بوپروپیون) که نیز می‌توانند تاثیراتی بر کبد داشته باشند، بسیار مهم است که انزیم‌های کبدی به طور منظم توسط پزشک مورد پیگیری قرار گیرد. توصیه می‌شود با پزشک معالج در مورد نگرانی‌ها و سطح دوز داروهای فعلی و امکان تغییر درمان بحث شود.