برای بارداری بعد سقط و تنبلی تخمدان چه اقدامی باید بکنم؟

با سلام و خسته نباشید.من ۳۱سال سن دارم که در اذر ۹۴ باردار شدم و بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین مجبور به سقط در۱۲/۳ شدم.بعد از سه ماه ازمایش دادم و پرولاکتینم بالا بود که قرص مصرف میکنم.از مهر ۹۵هم اقدام به بارداری کردم که نشدو گفت تنبلی تخمدان داری.دکترم داروهای متفورمین کلومیفن لتروفم و اکویین داد سه ماه بازم نتیجه ندیدم.ااز فروردین امسالم هر ماه امپول گنال اف و اچ ام جی هی اضافه میکنه .این ماهم وری پتایل هروز بهم داد.از دارو و قرص دیگه خسته شدم.شما چه راهنمایی میکنید.ممنون میشم

-1

نیاز به بررسی مدارک وجود دارد صبور باشید و امیدوار برای دستیابی به نتیجه دلخواه

دکتر طاهره فروغی فر

متخصص زنان و زایمان (فلوشیپزیبایی،افت...لیزر،زایمان طبیعی و سزارین - سعادت آباد
دکتر طاهره فروغی فر
1

با سلام بهتر است به متخصص با تجربه برای بررسی کامل شرح حال مراجعه نمایید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

با سلام با توجه به درمانهای متعدد توصیه میکنم به فوق تخصص نازایی مراجعه کنید

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شما در حال درمان تنبلی تخمدان هستید و داروهایی که فراهم کرده‌اید شامل استانداردهای رایج درمان این حالت است. هرچند که نشانه‌های بهبود بعد از مدتی مشاهده می‌شود، اما این یک فرآیند زمان بر است و بازده به طور کامل ممکن است چندین ماه طول بکشد. در برخی از موارد، شاید نیازمند روش‌های پیشرفته‌تر مانند باروری IVF باشید. به هر حال، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و صبر کنید، زیرا باروری ممکن است زمان ببرد. امیدوارم که بتوانید در این مسیر پیش بروید و اساسا این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

سلام و احترام. سقط جنین و مسائل هورمونی مانند افزایش پرولاکتین و تخمدان تنبل می‌توانند باروری را به تأخیر بیندازند. درمانی که تا کنون طی کرده‌اید شامل مصرف داروهایی چون متفورمین، کلومیفن و لتروفم است که معمولاً در افزایش تخمک‌گذاری و تنظیم تخمدان استفاده می‌شوند. افزودن آمپول‌های هورمونی همچون گنال اف و اچ‌ام‌جی می‌تواند به تحریک تخمدان برای تولید تخمک‌های بیشتر کمک کند. با این حال، اگر با گذشت چندین ماه نتیجه‌ای حاصل نشده است، امکان دارد که بررسی‌های تکمیلی نظیر آزمایش‌های ژنتیکی، هیستروسکوپی یا لاپاروسکوپی برای ارزیابی دقیق‌تر وضعیت باروری شما نیاز باشد. همچنین در برخی موارد، استفاده از روش‌های کمک باروری مانند IUI یا IVF ممکن است توصیه شود. بهتر است مشکلات خود را با متخصص زنان و زایمان خود در میان بگذارید تا راهکارهای مناسبی پیشنهاد کند و از تغییرات سبک زندگی مثل رژیم غذایی متعادل و مدیریت استرس نیز غافل نباشید که می‌تواند اثرات مثبتی داشته باشد.