درد شدید پای راست که از باسن به پا میزنه؟

مادرم درد شدید از ناحیه باسن به پای راست داره به حدی که درد نفسش را میگیرد و هر چه مسکن میخورد اثر ندارد و قسمت عضله باسن سمت راست سفت شده به طوری که تزریق مسکن امکان پذیر نیست ، ام آر آی داده که ۳ روز بعد جواب میده ، تا اون موقع چه کنیم دردش آرام بشه؟ سونو و رادیولوژی هم داده و مشکلی نبوده

0

سلام فعلا تا دریافت نتیجه ام آر آی براشون فیزیوتراپی انجام بدید

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام بیشتر این شرح حال به نفع دیسک کمر است ام ار ای کمک کننده است

دکتر اشکان عباسی

جراح و متخصص ارتوپدی
دکتر اشکان عباسی
0

احتمالا دیسک کمر دارند دراین حالت بهترین کار استراحت کامل ومصرف مسکن هست تا پیش دکتر ارتوپد برن

دکتر سعیده عادلی

متخصص قلب و عروق ، درمان واریس
دکتر سعیده عادلی
0

سلام جهت معاینه و بررسی به متخصص ارتوپدی مراجعه فرمایید

دکتر سیدرضا آقاپور

فلوشیپ جراحی استخوان و مفاصل کودکان (...
دکتر سیدرضا آقاپور
0

سلام و درود،جهت ویزیت و معاینه حضوری به متخصص ارتوپدی مراجعه کنید نیاز به ارزیابی هست احتمالا دیسک کمر هست

دکتر سام بمانی

متخصص جراحی استخوان و مفاصل ( ارتوپد )
دکتر سام بمانی
0

سلام و وقت بخیر تا جواب ام آر آی آماده بشه استراحت کنن و مسکن و مکمل مصرف کنن و وقتی جواب ام آر آی اومد به جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید چون احتمالا کمرشون درگیر هست که به پا میزنه . با آرزوی سلامتی .

دکتر علی اصغر برزو

جراح و متخصص ارتوپدی
دکتر علی اصغر برزو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درد شدید ناشی از باسن به پای راست که به اندازه‌ای شدید است که تنفس را دچار اختلال می‌کند ممکن است نشانه‌ای از فشار یا آسیب به ریشه‌های عصبی ناحیه کمربندی و یا عصب سیاتیک باشد. این حالت بیشتر به 'سیاتیک' معروف است. تا زمان دریافت نتایج آزمایشات مادر تان، برخی اقدامات می‌تواند به تسکین درد کمک کند:1. استفاده از کمپرس گرم و سرد: توصیه می‌شود که یک کمپرس یخ را به مدت 15 تا 20 دقیقه، هر دو ساعت یکبار بر روی ناحیه دردناک بگذارید تا التهاب کاهش یابد. پس از دو روز، استفاده از کمپرس گرم برای تسکین عضلات می‌تواند مفید باشد.2. مصرف داروهایی مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن (چنانچه موارد پزشکی خاصی مانع استفاده نباشد): این داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی می‌توانند در کاهش التهاب و درد موثر باشند.3. محدود کردن فعالیت‌ها: پرهیز از فعالیت‌های سنگین یا انجام حرکاتی که موجب تشدید درد می‌شود، تا زمان بهبودی توصیه می‌شود.4. مشورت با پزشک یا فیزیوتراپیست: در صورت امکان، مشاوره با فیزیوتراپیست برای انجام تمرینات ویژه کششی که به کاهش فشار بر عصب سیاتیک کمک می‌کند.این روش‌ها به طور موقتی می‌توانند درد را کاهش دهند، ولی بررسی‌های دقیق‌تر پزشکی پس از دریافت نتایج آزمایش‌ها برای تعیین دقیق علت درد و درمان مناسب آن ضروری است.