علت بی اختیاری ادرا چیست؟ دخترم در قدم اول انجام آزمایش ادرار توصیه می گردد. به همراه نتیجه ی آزمایش جهت ارزیابی های تشخیصی بیشتر و اقدامات بعدی به متخصصین اورولوژی یا زنان مراجعه فرمایید.. با سلام به متخصص زنان مراجعه نمایید. با سلام به متخصص زنان مراجعه نمایید. ابتدا باید عفونت ادراری بررسی شود و در مرحله بعد بررسی کامل لگن و نوار مثانه انجام شود. بهتر است به صورت حضوری به متخصص اورولوژی مراجعه کنید.. عزیزم در ابتدا آزمایش و کشت ادرار انجام دهید. سلام عزیزم با توجه به شرح حالتان اول باید آزمایش و کشت ادرار بدهید.

ادرا , دستشوییم , میریزه

سلام روز بخیر
حدود دو هفته هست که یک دفعه احساس میکنم دستشوییم داره میریزه و وقتی به دستشویی میرسم تقریبا لباس زیرم اندازه یک یا دو کف دست خیس شده تقریبا روزی یک یا دوبار اینطوری میشم سوزش یا خارش و علائم خاصی ندارم و زایمان هم نداشتم. خیلی بابت این موضوع ناراحتم علتش چیه؟ چه اقدامی کنم

6
0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهدخترم در قدم اول انجام آزمایش ادرار توصیه می گردد. به همراه نتیجه ی آزمایش جهت ارزیابی های تشخیصی بیشتر و اقدامات بعدی به متخصصین اورولوژی یا زنان مراجعه فرمایید.

0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهبا سلام به متخصص زنان مراجعه نمایید

0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهبا سلام به متخصص زنان مراجعه نمایید

0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهابتدا باید عفونت ادراری بررسی شود و در مرحله بعد بررسی کامل لگن و نوار مثانه انجام شود. بهتر است به صورت حضوری به متخصص اورولوژی مراجعه کنید.

0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهعزیزم در ابتدا آزمایش و کشت ادرار انجام دهید

0

علت بی اختیاری ادرا چیست؟ ادرا , دستشوییم , میریزهسلام عزیزم با توجه به شرح حالتان اول باید آزمایش و کشت ادرار بدهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بی اختیاری ادرار یا تنفس کردن، مسئله‌ای است که می‌تواند از اعصاب، عضلات، یا بیماری‌های مربوط به سلامت فرد باشد. برخی از علل شامل ضعف عضلات دستگاه ادراری، التهاب‌های مثانه یا پروستات، آسیب به اعصاب پایین دستگاه ادراری یا حتی عفونت‌های ادراری می‌باشند. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود که به پزشک مراجعه کرده و تست‌های لازم انجام شود. علاوه بر این، با توجه به شرح حال شما، ممکن است نیاز به آزمایش‌های تکمیلی نظیر آزمون پرولاپس یا سیستومتری نیز وجود داشته باشد. اگر به نظر می‌رسد که مشکل شما ناشی از عوامل روانی است، مشاوره با متخصص روانشناسی نیز می‌تواند مفید باشد. در هر صورت، عدم تاخیر در مراجعه به پزشک امری ضروری و حیاتی است. اما از آنجا که شرایط شما را خیلی خوب مشخص نکرده‌اید، ممکن است نیاز به ارائه اطلاعات بیشتر باشد. با این حال، محتوای ارائه شده فقط به اندازه‌ی لازم برای پاسخ به سوال شما ارائه شده است.