علت کبودی بینی نوزاد چیست؟ به نظر من هم از روی این عکس که تار هست به یک ضایعه عروقی مثل همانزیوم میخوره مخصوصا اگه با فشار انگشت کبودی برای چند ثانیه کمرنگ بشه باید پیش متخصص پوست ببرید و اطلاع بدید که در حال بزرگ شدنه مخصوصا که روی بینی هست برای همانژیوم چند نوع داروی خوراکی و لیزر وجود داره.

بینی , نوزاد , همانژیوم , کبودی

سلام وقت بخیر
پسرم از یه ماهگی دماغش کم کم شروع به کبود شدن کرد ول دوسه تا رگ قرمز بود خیلی کوچیک.الان که سه ماهشه یکم بیشتر شده و به کبودی میزنه نوک بینیش.دکتر متخصص اطفال گفت همانژیومه ولی متخصص پوست گفت هیچ چی نیس.
ولی رفته رفته داره پر رنگ تر میشه
میشه بگید چیکار کنم ایا همانژیوم هست ؟اگه همانژیوم باشه درمانی داره؟پیش چه متخصصی ببرم؟
عکسشو براتون ارسال میکنم.ممنون ازپاسخ گوییتون.

1
1

علت کبودی بینی نوزاد چیست؟ بینی , نوزاد , همانژیوم , کبودیبه نظر من هم از روی این عکس که تار هست به یک ضایعه عروقی مثل همانزیوم میخوره مخصوصا اگه با فشار انگشت کبودی برای چند ثانیه کمرنگ بشه باید پیش متخصص پوست ببرید و اطلاع بدید که در حال بزرگ شدنه مخصوصا که روی بینی هست برای همانژیوم چند نوع داروی خوراکی و لیزر وجود داره

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کبودی بینی نوزاد می تواند به دلیل وجود همانژیوم باشد که توده ی غیر سرطانی از رگ های خونی است. اما برای تایید این موضوع باید با یک پزشک متخصص پوست مشورت کنید. در صورت تشخیص همانژیوم، درمان های مختلفی وجود دارد که ممکن است شامل داروهای تجویز شده، لیزر یا جراحی باشد. ولی توجه داشته باشید که روند درمان باید توسط یک متخصص صورت گیرد. در مورد این موضوع با پزشک نوزاد خود صحبت کنید.

کبودی روی بینی نوزاد می‌تواند به دلایل مختلفی باشد. یکی از علل شناخته شده، همانژیوم است که نوعی تومور خوش‌خیم عروقی بوده و می‌تواند به صورت کبودی یا لکه قرمز روی پوست ظاهر شود. این وضعیت معمولاً در نوزادان و کودکان نوپا رایج است و اغلب بدون درمان خاصی به تدریج برطرف می‌شود. همانژیوم ممکن است در ابتدا به سرعت رشد کرده و رنگ آن تغییر کند اما بیشتر همانژیوم‌ها تا سن ۵ تا ۷ سالگی کاملاً از بین می‌روند. در مواردی که همانژیوم بزرگ بوده یا در ناحیه‌ای است که ممکن است مشکلات عملکردی ایجاد کند، پزشک می‌تواند لیزر درمانی یا استفاده از داروهایی مانند پروپرانولول را توصیه کند. با توجه به نظرهای مختلفی که دریافت کرده‌اید، مراجعه به یک متخصص دیگر (پزشک متخصص پوست و یا جراح کودکان) می‌تواند مفید باشد تا تشخیص دقیق‌تری داشته باشید. همچنین اگر کبودی ادامه داشته یا بیشتر شود و یا علائم دیگری ظاهر شود، حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.