آیا شربت لوبل ۱۰۰ برای تکلم هست؟ سلام اگر کودک شما تلویزیون زیاد تماشا میکند و زیاد با گوشی موبایل ور میرود استفاده از تلویزیون و موبایل را حذف کنید.به گفتار درمان مراجعه کنید و کودک را بیرون از منزل به بازی در پارک،پیاده روی ،بازی با اسباب بازی تشویق کنید.نیازهست وقت بسیار بگذارید و صبور باشید. سلام لوبل کمکی به تکلم نمیکند بابت نوار مغزی که گرفته شده داده شده ، جهت کمک به تکلم کودک موثر ترین راه تعامل کودک با سایر کودکان هست و کم کردن تلوزیون.

لوبل , تکلم , شربت , تاخیر گفتار , لوبل ۱۰۰

سلام وقتتون بخیر باشه
پسر من دو سال و دوماهشه
هنوز به حرف نیوفتاده

خیلی نگرانم
خیلی نگرانم خییییلی
همه خواسته هاشو با نق و جیغ میگه
بردمپیش دکتر و نوار گرفتن گفتن یه درجه از نرمال پایین تره
و شربت لوبل ۱۰۰ دادن روزی یه سیسی صبح یه سیسی شب خوندم برای صرع هستش یعنی پسر من صرع داره؟؟؟ آخه برای تاخیر گفتار مناسب؟؟

2
0

آیا شربت لوبل ۱۰۰ برای تکلم هست؟ لوبل , تکلم , شربت , تاخیر گفتار , لوبل ۱۰۰سلام اگر کودک شما تلویزیون زیاد تماشا میکند و زیاد با گوشی موبایل ور میرود استفاده از تلویزیون و موبایل را حذف کنید.به گفتار درمان مراجعه کنید و کودک را بیرون از منزل به بازی در پارک،پیاده روی ،بازی با اسباب بازی تشویق کنید.نیازهست وقت بسیار بگذارید و صبور باشید

0

آیا شربت لوبل ۱۰۰ برای تکلم هست؟ لوبل , تکلم , شربت , تاخیر گفتار , لوبل ۱۰۰سلام لوبل کمکی به تکلم نمیکند بابت نوار مغزی که گرفته شده داده شده ، جهت کمک به تکلم کودک موثر ترین راه تعامل کودک با سایر کودکان هست و کم کردن تلوزیون

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در مورد نگرانی شما در خصوص استفاده از شربت لوبل ۱۰۰ برای پسرتان، مهم است که بدانید این دارو عمدتاً برای درمان صرع و برخی دیگر از شرایط نورولوژیکی تجویز می‌شود. لوبل ۱۰۰ حاوی ماده فعال لوبکسون است که برای کنترل تشنج ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر پزشک تشخیص داده که سطوح عصبی فرزند شما نیازمند تنظیم هستند، ممکن است با تجویز این دارو به بهبود وضعیت کلی کمک کند، ولی اینکه آیا می‌تواند مستقیماً بر تاخیر در گفتار تأثیر داشته باشد، چیزی نیست که تضمین شود. در صورتی که نگرانی‌های شما همچنان پا برجاست، توصیه می‌شود برای دریافت توضیحات بیشتر و بررسی دقیق‌تر، دوباره با متخصص اطفال یا متخصص اعصاب کودکان مشورت کنید. در هر حال، بسیار مهم است که داروی تجویز شده توسط پزشک را دقیقاً طبق دستورالعمل مصرف نمایید و هرگونه تغییرات در رفتار یا وضعیت سلامت فرزندتان را به پزشک خود گزارش دهید.