آیا میتوانم به نوزاد دو ماهه آنتی بیوتیک بدهم؟ با سلام. لطفا به نکات زیر توجه کنید: ۱) شیردهی منظم ، چون شیرخوار در فاز بیماری مثل آدم بالغ کم اشتها میشه و گرفتگی بینی هم مزید بر علت میشه، بنابراین شیر دادن با حجم کمتر و با دفعات بیشتر انجام بشه ، تا کم آب نشه .۲) قطره نمکی بینی یک قطره هر ۶ ساعت و سپس پوآر بینی . حمام بخار روزانه هم برای تخلیه ترشحات بینی کمک می کنه. ۳) قطره استامینوفن نصف قطره چکان هر ۸ ساعت علیرغم تب نداشتن بدید ، چون مطمئنا علایم گلودرد و بدن درد داره که به این ترتیب التیام پیدا می کنه.۴) به هیچ عنوان قطره کورتونی بتامتازون ندهید. ۵) در تزریق واکسن عجله نکنید ، اجازه بدید شیرخوار دوره بیماری رو سپری کنه و علایم کنترل بشه بعد اقدام کنید. ۶) شربت آزیترومایسین هم در صورت تداوم تب و علایم با صلاحدید پزشک و بعد معاینه ، بلامانع است..

ماهه , نوزاد , آنتی بیوتیک

سلام نوزاد دوماهه دارم احتقان بینی داره و یه کوچولو سرفه قطره بتامتازون و سدیم کلراید برای بینیش استقاده میکنم دکتر آزیترو۲۰۰براش نوشته گفته در صورت نیاز مصرف بشه ولی من دوس ندارم آنتی بیوتیک بدم بهش واکسن هنوز نزدم و عقب انداختم
بنظرتون آنتی بیوتیک بهش بدم؟
بخاطر ندادن آنتی بیوتیک بعد واکسن تب نکنه

1
0

آیا میتوانم به نوزاد دو ماهه آنتی بیوتیک بدهم؟ ماهه , نوزاد , آنتی بیوتیکبا سلام. لطفا به نکات زیر توجه کنید: ۱) شیردهی منظم ، چون شیرخوار در فاز بیماری مثل آدم بالغ کم اشتها میشه و گرفتگی بینی هم مزید بر علت میشه، بنابراین شیر دادن با حجم کمتر و با دفعات بیشتر انجام بشه ، تا کم آب نشه .۲) قطره نمکی بینی یک قطره هر ۶ ساعت و سپس پوآر بینی . حمام بخار روزانه هم برای تخلیه ترشحات بینی کمک می کنه. ۳) قطره استامینوفن نصف قطره چکان هر ۸ ساعت علیرغم تب نداشتن بدید ، چون مطمئنا علایم گلودرد و بدن درد داره که به این ترتیب التیام پیدا می کنه.۴) به هیچ عنوان قطره کورتونی بتامتازون ندهید. ۵) در تزریق واکسن عجله نکنید ، اجازه بدید شیرخوار دوره بیماری رو سپری کنه و علایم کنترل بشه بعد اقدام کنید. ۶) شربت آزیترومایسین هم در صورت تداوم تب و علایم با صلاحدید پزشک و بعد معاینه ، بلامانع است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در این موارد، ترجیحاً از تجویز آنتی بیوتیک در صورت نیاز باید پیروی شود. اما اگر مطمئن هستید که علت احتقان بینی و سرفه نوزاد شما ویروسی است و دارای عوارض جانبی نیست، می‌توانید از داروهای ضدباکتریایی خودداری کنید و با استفاده از قطره‌های مخصوص بینی و سرفه، نظارت منظم دکتر معالج و رعایت نکات بهداشتی، به بهبودی نوزاد کمک کنید. در هر صورت، مشورت با پزشک نوزادان برای تعیین بهترین روش درمانی، اهمیت دارد. از آنجایی که واکسن هنوز انجام نشده، توصیه می‌شود اقدام به انجام آن بنمایید تا از تب‌آورد به ناشی از عفونت‌های ویروسی پیشگیری شود.