رعشه سر بصورت ناخودآگاه از چیست؟ سلام در صورتیکه تشدید یا بروز علایم صرفا دروضعیت های پر استرس باشد علت اختلال احتمالا روانشناختی است و در صورتیکه سایر نشانه های اضطراب یا اختلال خلقی موجود باشد نیاز به درمان و بررسی هست. باسلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید. سلام به شما. علل مختلفی برای مساله شما مطرح است که محتمل ترین آنها اضطراب است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

رعشه , ناخودآگاه , اینطور , رعشه سر

با سلام . من از ناحیه سر مشکل دارم . اینطور بگم که چندین سال هست که بعضی مواقع حالت رعشه پیدا می کنه و خیلی سریع به سمت چپ و راست میلرزه . وقت خاصی نداره بعضی مواقع جلوی همکارا و خانواده و دوستام خجالت می کشم .

3
4

رعشه سر بصورت ناخودآگاه از چیست؟ رعشه , ناخودآگاه , اینطور , رعشه سرسلام در صورتیکه تشدید یا بروز علایم صرفا دروضعیت های پر استرس باشد علت اختلال احتمالا روانشناختی است و در صورتیکه سایر نشانه های اضطراب یا اختلال خلقی موجود باشد نیاز به درمان و بررسی هست

0

رعشه سر بصورت ناخودآگاه از چیست؟ رعشه , ناخودآگاه , اینطور , رعشه سرباسلام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید

0

رعشه سر بصورت ناخودآگاه از چیست؟ رعشه , ناخودآگاه , اینطور , رعشه سرسلام به شما. علل مختلفی برای مساله شما مطرح است که محتمل ترین آنها اضطراب است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رعشه سر من دلیل می تواند نشانگر اختلالات عصبی باشد. این اختلال ممکن است ناشی از مسائلی مانند فشار خون بالا، مواظفه، بیماری های عصبی مرکزی، استرس یا عوارض جانبی از داروها باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، پیشنهاد می شود به پزشک کلینیکی مراجعه کنید تا از طریق معاینه و بررسی بتواند بهترین راهکارهای درمانی را تعیین کند.

رعشه سر، یا حرکت غیر ارادی سر به سمت چپ و راست، می‌تواند ناشی از چندین عامل باشد. دلایل شایع شامل مشکلات عصبی مانند دیستونی گردن یا ترمور اساسی است. گاهی اوقات، فشار روانی یا اضطراب نیز می‌توانند موجب این علائم شوند. برای تشخیص دقیق، مشورت با یک متخصص مغز و اعصاب ضروری است. درمان ممکن است شامل روش‌های دارویی، فیزیوتراپی و در موارد شدید، تزریق بوتاکس باشد. اگر رعشه بر کیفیت زندگی شما تاثیر بزرگی دارد، هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید تا بهترین روش درمانی برای شما تعیین شود.