آیا IBS درمان قطعی دارد؟ سلام ببینید این بیماری بیشتر مبتنی بر سلامت روانی فرد هستش و اضطراب یا افسردگی میتونه شدت بیماری رو افزایش بده به حدی که قابل تحمل نباشه داروها تا حدی کمک میکنن و با توجه به اینکه شما دارو ها رو در حد کامل مصرف کردین توصیه اینه که به روانپزشک مراجعه کنین البته نه برای دارو بلکه برای رواندرمانی و تکنیک های کنترل اضطراب. در عده ای از بیماران ibs درجاتی از التهاب مخاط روده وجود داره که به مزالازین جواب میده چنانچه مزالازین با مصرف پروبیوتیک ها و رژیم غذایی مخصوص و کاهش استرس و شناسایی عوامل تشدید کننده همراه بشه تاثیر درمان خیلی بیشتر هست و گاها مصرف ضد افسرگی ها جزیی از برنامه درمانی و لازم هست . امیدوارم با نگرش مثبت به بهبودی دست پیدا کنید .. سلام حتما مجددا به پزشک مراجعه کنید به نظر مشکل شما فراتر از IBS ساده هست. با سلام و وقت بخیر. ارتباط سندرم روده تحریک پذیر و اختلالات خلقی و اضطرابی ؛ تعاملی دو طرفه است که وجود یک رابطه قطعی علی در اینباره هنوز کاملا تایید نشده است. علاوه بر مراجعه به متخصص مربوطه و استفاده از درمان دارویی و شناختی-رفتاری. موارد زیر را در نظر داشته باشید. 1.مدیریت دقیق رژیم غذایی (به عنوان مثال پرهیز از فیبر های نامحلول است مانند آجیل و سبوس) 2.داشتن رژیم کم کربوهیدارت با مشورت متخصص تغذیه 3.آب زیاد را جایگزین کافئین، آبمیوه و چای و نوشابه های گازدار کنید 4.پرهیز از تند تند و با استرس غذا خوردن 5.استفاده بیشتر از مواد پروبیوتیک با مشورت متخصص تغذیه 6.اجتناب از غذاهای نفاخ، آدامس، سیگار و غذاهای تند کتاب سندرم روده تحریک پذیر (IBS): از تشخیص تا درمان از (تالیف قدیر از نشر تیمورزاده) را به عنوان منبع خودیاری مطالعه بفرمایید..

ibs , منجر , ibsدارم

من IBSدارم که منجر به زخم رکتوم شده است والان دو ساله که تحت درمان هستم اما هنوز نتیجه نگرفتم وجواب تست های آزمایشگاهی وسونوگرافی ونمونه بیوپسی روده همه نرمال بودند.ویک سال هم شیاف مزالازین استفاده کردم والان هم از قرص آن استفاده می کنم.و اخیرا دکتر گفت که افسردگی دارم وباید یه جلسه مشاوره بروم.
ودیگه خودم خسته شدم آیا راه درمانی ندارد؟

4
0

آیا IBS درمان قطعی دارد؟ ibs , منجر , ibsدارمسلام ببینید این بیماری بیشتر مبتنی بر سلامت روانی فرد هستش و اضطراب یا افسردگی میتونه شدت بیماری رو افزایش بده به حدی که قابل تحمل نباشه داروها تا حدی کمک میکنن و با توجه به اینکه شما دارو ها رو در حد کامل مصرف کردین توصیه اینه که به روانپزشک مراجعه کنین البته نه برای دارو بلکه برای رواندرمانی و تکنیک های کنترل اضطراب

0

آیا IBS درمان قطعی دارد؟ ibs , منجر , ibsدارمدر عده ای از بیماران ibs درجاتی از التهاب مخاط روده وجود داره که به مزالازین جواب میده چنانچه مزالازین با مصرف پروبیوتیک ها و رژیم غذایی مخصوص و کاهش استرس و شناسایی عوامل تشدید کننده همراه بشه تاثیر درمان خیلی بیشتر هست و گاها مصرف ضد افسرگی ها جزیی از برنامه درمانی و لازم هست . امیدوارم با نگرش مثبت به بهبودی دست پیدا کنید .

0

آیا IBS درمان قطعی دارد؟ ibs , منجر , ibsدارمسلام حتما مجددا به پزشک مراجعه کنید به نظر مشکل شما فراتر از IBS ساده هست

0

آیا IBS درمان قطعی دارد؟ ibs , منجر , ibsدارمبا سلام و وقت بخیر. ارتباط سندرم روده تحریک پذیر و اختلالات خلقی و اضطرابی ؛ تعاملی دو طرفه است که وجود یک رابطه قطعی علی در اینباره هنوز کاملا تایید نشده است. علاوه بر مراجعه به متخصص مربوطه و استفاده از درمان دارویی و شناختی-رفتاری. موارد زیر را در نظر داشته باشید. 1.مدیریت دقیق رژیم غذایی (به عنوان مثال پرهیز از فیبر های نامحلول است مانند آجیل و سبوس) 2.داشتن رژیم کم کربوهیدارت با مشورت متخصص تغذیه 3.آب زیاد را جایگزین کافئین، آبمیوه و چای و نوشابه های گازدار کنید 4.پرهیز از تند تند و با استرس غذا خوردن 5.استفاده بیشتر از مواد پروبیوتیک با مشورت متخصص تغذیه 6.اجتناب از غذاهای نفاخ، آدامس، سیگار و غذاهای تند کتاب سندرم روده تحریک پذیر (IBS): از تشخیص تا درمان از (تالیف قدیر از نشر تیمورزاده) را به عنوان منبع خودیاری مطالعه بفرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) یک اختلال مزمن گوارشی است که درمان قطعی ندارد، اما می‌توان با رویکردهای درمانی مختلف علائم آن را مدیریت کرد. برای IBS که به زخم رکتوم منجر شده است، استفاده از داروهای ضد التهابی مانند مزالازین می‌تواند کمک‌کننده باشد، اما گاهی اوقات پاسخ به درمان نیاز به زمان بیشتری دارد و ممکن است نیاز به تغییراتی در دارو و یا روش‌های درمان باشد. علاوه بر دارو، رژیم غذایی مناسب، ورزش منظم، و مدیریت استرس نیز در کنترل علائم IBS نقش مهمی دارند. افسردگی نیز می‌تواند بر IBS تأثیرگذار باشد؛ بنابراین، درمان افسردگی و مشاوره روانشناختی برای کنترل بهتر علائم IBS ضروری است. در صورت عدم بهبود با این روش‌ها، مراجعه به یک متخصص گوارش می‌تواند گزینه‌های درمانی دیگری را برای بررسی بیشتر و اعمال رویکردهای پیشرفته‌تر در درمان پیشنهاد کند.