علت لرزش شدید پای چپ چیست؟

سلاممن دچار لرزش شدید پای چپ هستم .اوایلش لرزش پام خیلی کم بود ولی به مرور زمان لرزش پام افزایش یافت و ازکنترلم خارج شده .حتی در حالت ایستاده هم پام میلرزه.به دکترهای مختلفی مراجعه کردم ولی کسی علت بیماریم رو و روش درمان اون رو تشخیص نداده است.در ضمن من ام ار ای هم سال نود و یک انجام دادم ولی چیزی نشون نداد.
میشه لطفا من رو در یافتن یک پزشک مناسب کمک بفرمایید.تخصص پزشک مورد تظر چی باید باشه؟آیا امکان داره که لرزش پام به گرفتگی عروق مربوط بشه؟
آیا لرزش پام به پزشک اعصاب و روان ارتباطی داره؟

4

با سلام اطلاعات داده شده ناقص است. سن و جنس شما,شروع لرزش,عوامل شروع کننده,تشدید کننده,علایم همراه آن,بررسیهای آزمایشگاهی,سابقه بیماری خاصی,و درمانهای قبلی همه این موارد اطلاعات مهمی هستند.توصیه میشود شما جهت ارایه اطلاعات دقیق و بررسی تکمیلی به پزشکتون مراجعه نمایید.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
0

سلام به شما. در صورتی که لرزش پای شما در موقعیت های اضطرابی ایجاد می شود لازم است به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید و در غیر این صورت به همکاران متخصص مغز و اعصاب مراجعه داشته باشید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
1

به نظر شما در قدم اول باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید

دکتر ارسلان بهمنی پور

متخصص پزشکی ورزشیسونوگرافی عضلانی اسکلتی ، تزریقات تخصصی
دکتر ارسلان بهمنی پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

لرزش پا می‌تواند به دلیل عوامل متفاوتی اتفاق بیفتد. با وجود این، تخصص پزشک مورد نظر برای درمان این موضوع، نورولوژی (پزشک اعصاب) است. گرچه لرزش پا می‌تواند در نتیجه گرفتگی عروق به وجود آید، معمولا این علت کمتری است و در بیشتر موارد، این وضعیت به اختلالات عصبی مربوط می‌شود. بنابراین، پیشنهاد می‌شود که با یک نورولوژیست مشورت کنید. او میتواند تست‌های مختلفی را برای تشخیص دقیق بیماری شما انجام دهد و برنامه درمان مناسب را پیشنهاد کند.

لرزش در پا می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. یکی از علل شایع، مشکلات عصبی نظیر پارکینسون یا اخیراً سکته مغزی می‌باشد. همچنین ممکن است از بیماری‌هایی مانند مولتیپل اسکلروزیس (MS) یا اختلالات حرکتی دیگر ناشی شود. به‌علاوه، مصرف بعضی داروها، الکل، یا استرس نیز می‌تواند به لرزش پای شما منجر شود. MRI معمولاً برای رد سایر علل عصبی انجام می‌شود اما نتایج منفی آن به‌تنهایی نمی‌تواند اطمینان کامل دهد. برای تشخیص دقیق‌تر، پیشنهاد می‌شود به یک متخصص نورولوژی (عصب‌شناسی) مراجعه کنید که در ارزیابی این شرایط تجربه کافی دارد. همچنین بررسی سلامت عروق نیز توسط متخصص قلب و عروق می‌تواند مفید باشد. ممکن است نیاز به آزمایش‌های تکمیلی بیشتری باشد. در حال حاضر، تمرکز بر کاهش استرس و پیگیری فعالیت‌های فیزیکی متناسب و توصیه شده توسط متخصص، می‌تواند مفید واقع شود.