تشکر از خانم دکتر فرشته حوری؟ سلام نه این درد قلب نیست ، نگران نباشید تا واقعا ضروری نشده بهتره بیمارستان نرید . یه آرامبخش کوچولو مثل کلردیازپوکساید 5 بخورین هر شب . انشالله چیزی نیست . بهر حال این درد قلب نیست .. سلام به شما. مساله شما اساسا خطرناک و نگران کننده نیست و ماهیت اضطرابی دارد و به راحتی تحت نظر روانپزشک قابل درمان است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

حوری , عزیزخدا , استرس , قلب

سلام ممنونم از شما خانم دکتر عزیز.خدا خیرتون بده.بله همون خانم هستماسترس میگیرم که نکنه از قلبم باشه.از ترسم حتی نمی تونم برم بیمارستان یه نوار قلب بگیرممیترسم کرونا بگیرم.هرسال واکسن آنفولانزا میزنم.اختلال پنیک هم دارم.دردم یکی دوتا نیست که.الانم این درد زیر سینه بهش اضافه شده.همین الان موقع ظرف شدن بازم گرفت.میترسم همین روزا بمیرم

2
0

تشکر از خانم دکتر فرشته حوری؟ حوری , عزیزخدا , استرس , قلبسلام نه این درد قلب نیست ، نگران نباشید تا واقعا ضروری نشده بهتره بیمارستان نرید . یه آرامبخش کوچولو مثل کلردیازپوکساید 5 بخورین هر شب . انشالله چیزی نیست . بهر حال این درد قلب نیست .

0

تشکر از خانم دکتر فرشته حوری؟ حوری , عزیزخدا , استرس , قلبسلام به شما. مساله شما اساسا خطرناک و نگران کننده نیست و ماهیت اضطرابی دارد و به راحتی تحت نظر روانپزشک قابل درمان است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علائم استرس و اضطراب ممکن است درد گردن، شانه، فک، یا شکم نیز ایجاد کند و به نظر می‌رسد که این علائم از منبع قلبی نشات نمی‌گیرد. با توجه به ویروس کرونا، اگر امکان دسترسی به مرکز درمانی نیست، می‌توانید با پزشک خود تماس تلفنی بگیرید و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنید. داشتن اختلال پنیک نیز می‌تواند به افزایش علائم استرسی و اضطرابی منجر شود که بهتر است با مشاوره و درمان مناسب از دستور پزشک پیروی شود.