آبسه دندان - چند روزی هست دندانم آبسه کردهو درد دارد والانم باتوجه؟

با سلام چند روزی هست دندانم آبسه کردهو درد دارد والانم باتوجه به شیوع ویروس کرونا مطب های دندانپزشکی بسته اند قرص آنتی بیوتیک متروندیازول وآموکسیکلاو۵۰۰هر ۸سلعت هم استفاده کردم فایده نداشت نمیدونم جیکار کنم اطفا راهنمایی کنید.

0

از کپسول مفنامیک اسید هر 8 ساعت 2 عدد استفاده کنید، اموکسی سیلین و مترونیدازول را قطع کنید و هر 8 ساعت یک عدد کپسول کلیندامایسین 300 استفاده کنید

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
0

با سلام می تونید به درمانگاه ها یا کلینیک های اورژانس وابسته به دانشگاه مراجعه کنید. کلینیک بهفر (وابسته به شهید بهشتی) امروز و در ایام تعطیل هم باز هستند و درمان اورژانس انجام می گیرد.

دکتر زینب رضایی اسفهرود

فلوشیپ جراحی لثه و کاشت دندان (پریوای...متخصص جراحی لثه (پریودانتیکس)
دکتر زینب رضایی اسفهرود
0

باسلام اگر به مدت چند روز دارو را مصرف کرده اید و تورم آبسه شما کمتر شده درمان را ادامه دهید و برای تسکین درد مسکن نووافن بخورید ولی اگر آبسه بیشتر شده یا تغییری نداشته به کلینیک های اورژانس مراجعه کنید.

دکتر آناهیتا نوروزی فرد

متخصص جراحی لثه ، متخصص ایمپلنت دندان
دکتر آناهیتا نوروزی فرد
0

سلام و سال نو مبارک در صورت دسترسی ب کلینیک اورژانس جهت معاینه مراجعه بفرمایید و در غیر اینصورت دارو را ادامه بدهید باتوجه ب این نکته ک دور داروی مترونیدازول هر 12 ساعت دو تا 250 یا یک عدد 500 باشد بسته ب دارویی ک در اختیار دارید و اموکسی سیلین را هر 8 ساعت ادامه دهید در ضمن ب هیچ عنوان از بیرون صورت را گرم نکنید اما از داخل با اب نمک گرم مرتبا دهانشویه کنید امیدوارم بهتر باشید

دکتر سکینه سادات موسوی راد

جراح دندانپزشک (ویژه کودکان و بانوان)
دکتر سکینه سادات موسوی راد
0

باسلام، به اورژانس بیمارستان برای معاینه توسط جراح فک و صورت مراجعه کنید.

دکتر سام تویسرکانی

متخصص جراحی گوش ، حلق و بینی پلاستیک ...
دکتر سام تویسرکانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

آبسه دندان ممکن است ناشی از التهاب عصب دندان یا عفونت باشد که نیاز به مراجعه به پزشک دارد. پس از بررسی عمیق و تصویربرداری، پزشک ممکن است درمان شامل آنتی بیوتیک همچون آموکسیسیلین و ریشه‌کنی (در صورت نیاز) را تجویز کند. همچنین استفاده از دهانشویه آنتی‌باکتریال و رعایت بهداشت دهانی از جمله راهکارهایی است که به بهبودی و درمان آبسه دندان کمک می‌کند. از طرفی، برای کاهش درد می‌توانید از آنتی‌الرژیک‌ها و داروهای ضددرد مانند پاراستامول استفاده کنید. در هر صورت، مهم‌ترین نکته این است که تا زمانی که مراجعه به پزشک امکان‌پذیر نیست، به رعایت نکات بهداشت دهانی و استراحت صحیح اهمیت دهید تا وضعیت شما تا شروع درمان بهبود یابد. اما بهترین راهکار همچنان مراجعه به پزشک دندانپزشک است تا تشخیص دقیق و درمان مناسب صورت گیرد.