چهطور مریض را برای رفتن پیش روانپزشک باید راضی کرد؟

سلام
وقت بخیر
تصمیم گرفتم برای مشکلات اعصابم به روانپزشک مراجعه کنم اما همسرم تماما مخالفت میکنن و میگن با گیاهان آرامبخش خودت رو آروم کن
اینطور وابسته به قرص میشی و ذهنت داغونتر میشه و.
با این بحث ها و ناراحت شدناش حال روحیم بدتر میشه و لازم به ذکره که خود ایشون چندوقته دچار افسردگی خفیف شدن
چه کنم با ایشون؟
از عذاب وجدان برای هر چیزی خسته شدم(حتی همین حرف گوش نکردن برای مراجعه به پزشک)

0

سلام به شما. متاسفانه این تصور که داروهای اعصاب وابستگی و ضرر ایجاد می کنند در بین بسیاری از افراد جامعه باقی مانده است. ایشان باید آگاه شوند که تا زمانی که فردی بتواند خودش مشکلش را حل کند احساس نیازی برای کمک گرفتن از پزشک ندارد. مانند فردی که با یک ضربه به بدنش دچار خراش و زخمی سطحی شده. اما موقعیتهایی پیش می آید که در صورت عدم مداخله درمانی ضررهای جدی تری در انتظار فرد خواهد بود و حل آن از عهده خودش خارج است. مانند فردی که در اثر ضربه ای دچار شکستگی می شود و الزاما باید تحت درنان قرار گیرد. در واقع هدف از درمان این است که توانمندیهای فرد احیا شود و مس از مدتی، بدون کمک دارویی روند زندکی را به هوبی پیش ببرد. و اگر در درمان تاخیر شود ناجارا طول درمان نیز طولانی تر خواهد شد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
1

با سلام زمانیکه افسردگی و یا اضطراب و دیگر بیماری های اعصاب و روان سبب اختلال در عملکرد روزانه فرد شوند نیاز به مداخله درمانی خواهد بود و داروهای تحویزی نیز سبب وابستگی نمی گردند ولی باید تحت نظر روانپزشک آغاز و قطع درمان صورت گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام اگر شما فکر می کنید دارو عوارض داره ابتدا به روان شناس مراجعه کنید و مشاوره بگیرید. بسیتری از مشکلات نیاز به مصرف دارو ندارند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام. می تونید مساله را به این شکل مطرح کنید که بهتر است برای مشاوره مراجعه کنیم. ممکن است اصلا نیاز به دارو نباشد و یا راههای درمانی دیگری غیر از دارو را بتوان استفاده کرد. در جلسه درمانی با روانپزشک، از نگرانی ایشان در مورد مصرف دارو با روانپزشک صحبت کنید.

دکتر کیانوش عباس آبادی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر کیانوش عباس آبادی
0

باسلام و احترام باتوجه به ارزیابی دقیق مشخص می شود که با دارو و روان درمانی باید تحت درمان قراربگیرید یا درمان های روانشناختی به تنهایی موثرند همین طوری نمیشه حدث زد که دکتر به شما حتما دارو خواهد داد با همسرتون درمورد این مساله صحبت کنید

دکتر سمیه محمدتبار

روانشناس کودک ، نوجوان و خانواده
دکتر سمیه محمدتبار
0

با سلام خدمت شما آسیب روان هم مانند هر آسیب جسمی نیازمند توجه و رسیدگی می باشد. در صورت نیاز به درمان دارویی، بسته به عوامل مختلف مدت و مقدار و نوع دارو تعیین خواهد شد. در اگثر مواقع مصرف به صورت دوره ای می باشد. گرچه در بسیاری از اختلالات جسمی،مانند کم کاری غده تیرویید،فشار خون بالا، دیابت و. مصرف دارو می تواند طولانی مدت و یا دایمی باشد، بعضی اختلالات روانپزشکی هم مستثنی نمی باشند. گرچه مراجعه به رواپزشک به معنی لزوم مصرف دارو نیز نمی باشد. و در بسیاری موارد روان درمانی نیز قسمتی از درمان خواهد بود.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد