آیا پا نگرفتن نوزاد 10ماهه طبیعی است؟ سلام اجازه بدید درمورد تواناییهای کودکتان یکی یکی صحبت کنیم اگر منظورتان از پا نگرفتن راه رفتن یا حتی ایستادن است جای نگرانی نیست معمولا کودک تا یک سالگی راه رفتن مستقل را ندارد سینه خیز و چهار دست و پا راه رفتن مربوط به حدود هفت ماهگیست دندانها نیز بین 6 تا 13 ماهگی شروع به رشد کردن میکنند نشستن مستقل در 6 تا 7 ماهگی صورت میگیرد بنا براین عمده فعالیتهای حرکتی کودک شما قابل قبول است اما در مجموع برای اظهار نظر قطعی دقیق حتما لازم به معاینه و ویزیت کودک می باشد.

ماهه , سریعتون , رشد , نوزاد

ممنون از پاسخ دهی سریعتون، پرسیده بودم که پسر ۱۰ماهه ام پا نمیگیرد چهاردست و پا و سینه خیز هم نمیرود ، دندان در نیاورده ، اما گردن میگیرد و مستقل مینشیند باید چکار کنم؟

1
2

آیا پا نگرفتن نوزاد 10ماهه طبیعی است؟ ماهه , سریعتون , رشد , نوزادسلام اجازه بدید درمورد تواناییهای کودکتان یکی یکی صحبت کنیم اگر منظورتان از پا نگرفتن راه رفتن یا حتی ایستادن است جای نگرانی نیست معمولا کودک تا یک سالگی راه رفتن مستقل را ندارد سینه خیز و چهار دست و پا راه رفتن مربوط به حدود هفت ماهگیست دندانها نیز بین 6 تا 13 ماهگی شروع به رشد کردن میکنند نشستن مستقل در 6 تا 7 ماهگی صورت میگیرد بنا براین عمده فعالیتهای حرکتی کودک شما قابل قبول است اما در مجموع برای اظهار نظر قطعی دقیق حتما لازم به معاینه و ویزیت کودک می باشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نوزادان براساس سندرومی که خودشان دارند، ممکن است در انجام برخی از فعالیتهای حرکتی دیرباز باشند. تاخیر در برخی از مهارت های حرکتی مانند پا نگرفتن یا نیاوردن دندان ممکن است نشان دهنده مشکلات سلامتی باشد. هرچند در اکثر موارد، این تاخیرها بخشی از نرمالیت هستند و به تدریج حل میشوند. بهتر است با پزشکی متخصص در این زمینه مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که هیچ مشکلی وجود ندارد.

پیشرفت حرکتی نوزادان می‌تواند طیف وسیعی داشته باشد و هر کودک با سرعت خود رشد می‌کند. اگر نوزاد شما در سن ۱۰ ماهگی هنوز به نقطه‌ی مورد انتظار نرسیده است، مانند پا گرفتن یا دندان درآوردن، اما قادر به نشستن مستقل است و گردن گرفتن خوبی دارد، ممکن است برخی تاخیرهای جزیی در رشد وجود داشته باشد که معمولاً در محدوده طبیعی است. برای اطمینان بیشتر، مشاوره با پزشک متخصص اطفال توصیه می‌شود. پزشک می‌تواند با انجام معاینات فیزیکی و بررسی‌های لازم، اطمینان خاطر بیشتری بدهد و در صورت لزوم برنامه‌ی مداخلات زودهنگام را توصیه کند. همچنین ممکن است بررسی عواملی مانند تغذیه کودک، فعالیت‌های تحریک‌کننده‌ی مناسب و شرایط محیطی لازم باشد. اهمیت دارد که به یاد داشته باشید هر نوزاد منحصر به فرد است و روند رشد خاص خود را دارد. اما مراجعه به پزشک برای رفع نگرانی‌های احتمالی و دریافت راهنمایی‌های لازم توصیه می‌شود.