درمان فسفر بالا در خون چگونه است؟ با سلام ابتدا ازمایش را تکرار فرمایید سطح PTHوCaوPوALKPو25OHVitD3را چک کنید.. ابتدا بهتره آزمایش تکرار بشه و اگر باز هم بالا بود جهت بررسی به متخصص داخلی مراجعه کنید.اغلب با توجه به سن پسر شما جای نگرانی نیست.

بالا , فسفر

سلام وخسته نباشید
پسرم ۱۵ سال داره چکاب انجام دادم فسفر خونش بالاس البته نه زیاد نگرانم نمیدونم از کجا واسه درمان شروع کنم سرچ کردم دیدم مشکل استخوان و کلیه میاره پسرم هم چند ساله کمر درد ناحیه سیاتیک و دیسکش درد میکنه
خیلی ترسیدم وجود فسفر دلیلشه؟ واینکه برای پیگیری از کجا شروع کنم نگرانم ممنون میشم

2
0

درمان فسفر بالا در خون چگونه است؟ بالا , فسفربا سلام ابتدا ازمایش را تکرار فرمایید سطح PTHوCaوPوALKPو25OHVitD3را چک کنید.

-1

درمان فسفر بالا در خون چگونه است؟ بالا , فسفرابتدا بهتره آزمایش تکرار بشه و اگر باز هم بالا بود جهت بررسی به متخصص داخلی مراجعه کنید.اغلب با توجه به سن پسر شما جای نگرانی نیست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

میزان بالای فسفر در خون می تواند نتیجه بیماری هایی چون خرفتگی کلیه و هیپرپاراتیروئید باشد. علائم می تواند شامل خستگی، درد استخوان، جفت شدن پوست یا خشکی و خارش باشد. در مورد کمردرد و مشکلات دیسک، بهتر است با یک متخصص ارتوپدی مشورت کنید زیرا فسفر بالا ممکن است تاثیری بر این مشکلات داشته باشد. برای درمان ،اولین گام کاهش میزان فسفر در رژیم غذایی (کمتر از مواد غذایی حاوی فسفر مانند لبنیات، نخود، لوبیا، بادام، بیسکویت و خوراکی های فرآوری شده) است. بعد از آن، داروهای مختلفی مانند داروهای مزدبین فسفر، داروهای کلسیم، داروهای ویتامین D و در بعضی موارد کالسیمینتیک ها می تواند مورد استفاده قرار گیرد. حتما با پزشک خود در رابطه با بهترین روش درمانی مشورت کنید.

افزایش سطح فسفر در خون می‌تواند به علت مشکلات متعددی از جمله بیماری‌های کلیوی یا اختلالات هورمونی باشد. در مواردی که سطح فسفر به طور جزئی افزایش یافته است، تعدیل رژیم غذایی می‌تواند کمک‌کننده باشد. کاهش مصرف مواد غذایی حاوی فسفر بالا مانند لبنیات، گوشت قرمز و نوشیدنی‌های گازدار می‌تواند مفید باشد. گاهی اوقات، ممکن است پزشک داروهایی به نام کلاتورهای فسفات را تجویز کند که به کاهش سطح فسفر کمک می‌کند. مهم است که تحت نظر یک پزشک متخصص قرار گیرید تا علت اصلی را بررسی و درمان مناسب را پیشنهاد دهد. در صورتی که پسر شما درد مربوط به سیاتیک و دیسک را تجربه می‌کند، باید به پزشک متخصص ارتوپدی یا نورولوژیست مراجعه کرده و برای بررسی بیشتر و تشخیص‌های دقیق‌تری، احتمالا به آزمایش‌های مکمل یا تصویربرداری‌های پزشکی نیاز است.