مشکل پایین بودن پلاکت و بالا بودن آنزیمهای کبد چطور رفع شود؟

سلام خانم دکترسهیلاحسن زادهممنون ازجوابدهی شمانه خانمم هیچ مشکلی نداشتنه فشارخون ونه بیماری کلیویولی پلاکتش پایین بودفقطبعداززایمان گفتن پلاکتش پایینه براش خون وصل کردندفکرکنم ازاون کیسه خونی بوده که بهش وصل کردندخانم دکتراگه ازاون کیسه خون باشه چی میشه؟؟خوب میشه؟؟توروخداراهنمایی کنیدعلت سفت شدن شکمش چیه.الان مرخص شده خونه ست ولی حاله خوبی نداره.ببرمش بازم بیمارستان ?

0

پایین رفتن پلاکت در سه ماه سوم بارداری تا حدی طبیعی هست و مشگلی ایجاد نمیکنه اما اگر این امر منجر به زایمان زودرس شده حتما مشگلی مثل مسمومیت حاملگی وجود داشته . اگر تزریق پلاکت داشته اند که حتما بررسی بیشتری همان زمان باید انجام میشده . به نظرم شرح دقیق تری از آن چه موجب تزریق پلاکت شده لازم هست و حتما خانم شما باید توسط فوق تخصص خون بررسی بشن . منظور از سفتی شکم چیست ؟ آیا در شکم ایشان مایع اضافی جمع شده ؟ چشم های ایشان زرد هست ؟ تزریق خون ممکنه حتی عوامل ویروسی رو هم منتقل کرده باشه ؟ ایشان به مشاوره نیاز دارن . حتما در مدت بستری به یک تشخیص احتمالی رسیده اند .لطفا تصویر خلاصه مرونده ایشان را ارسال کنید .

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کاهش پلاکت و افزایش آنزیم‌های کبد نشانه‌هایی از مشکلات متعدد در بدن ممکن است باشد. برای افزایش پلاکت، از رژیم غذایی حاوی مواد غذایی غنی از آهن و ویتامین‌های گروه B استفاده کنید و مصرف مکمل‌های معدنی مورد نیاز را رعایت کنید. افزایش میوه‌ها و سبزیجات تازه نیز می‌تواند بهبود آورد. برای کاهش آنزیم‌های کبد، می‌توان از داروها و رژیم غذایی مناسبی که توسط پزشک تجویز شده استفاده کرد. در هر صورت، مشکلات حاد نیاز به مشاوره پزشکی دارند و اقدام به درمان خودسرانه توصیه نمی‌شود. در صورت وجود علائم ناراحت‌کننده یا تغییرات غیرعادی در بدن، بهتر است فوراً به پزشک مراجعه کنید. اطمینان از وضعیت سلامتی فرد تنها با مشاوره با پزشک متخصص ممکن است. اما، از استفاده از کیسه خونی برای رفع موقت کاهش پلاکت‌ها برای برخی افراد کارآمد واقع می‌شود. اما باید توجه داشت که این تنها یک راهکار موقت برای حل مشکل می‌باشد، و بررسی دقیق توسط پزشک حتماً ضروری است. سفت شدن شکم نیز ممکن است ناشی از عوارض جراحی زایمان یا دلایل دیگری نظیر عفونت باشد. توصیه می‌شود فوراً با پزشک یا متخصص مراقبت‌های پزشکی مشورت کنید تا علت دقیق مشکل و راهکارهای درمان را بررسی کنید.