آیا با سابقه حاملگی پوچ امکان بارداری مجدد میباشد؟

سلام من ۲۹سالمه که ۸ماه پیش سقط داشتم حاملگی پوچ بود. دکترم تخمدون هامو بررسی کرد و متفورمین داد. هم ریزش مو داشتم هم زیر چونم مو زائد در اومده بود. الان دیگه دارو رو استفاده نمیکنم چون معده درد گرفتم و حساس شده بودم به دارو. در ضمن پرولاکتینمم بالا بود که قرص کابرلین میخورم. الان قصد بار دار شدن دارم به نظرتون باید چه کار کنم. هفته پیش مطب خانم دکتر کاظمیان بودم که معاینه کردن رحمم رو و پریودم منظم بود بهم گفتید مانعی نیست برای بارداری. الان نگرانی من از اینه که حامله میشم دوباره پوچ نباشه. احتمالش هست که تخمدونام مشکل داشته باشه و حاملگی پوچ داشته باشم؟

0

سلام ، طبق توصیه پزشکتان اقدام نمایید، یک بار سقط یا حاملگی پوچ شما را در گروه پرخطر قرار نمی دهد

دکتر مریم امیری

متخصص زنان زایمان و نازاییبورد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر مریم امیری
0

با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین زنان مراجعه فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درود. بر اساس تحقیقات انجام شده، اینکه سابقه حاملگی پوچ داشته باشید، مانعی برای بارداری مجدد نمی‌باشد. با این حال، مواردی مانند عوامل هورمونی، موقعیت رحم و تخمدانها، سلامت عمومی و سبک زندگی شما اثر می‌گذارند. اگر پرولاکتین خون شما بالاست، این می‌تواند باعث تغییرات در سیکل منستروال شما شود و احتمال داشتن حاملگی پوچ را افزایش دهد. توصیه می‌شود همچنان قرص کابرگولین را مصرف کنید، حتما با متخصص نسایی مشورت کنید و از جمله از تست هورمونی استفاده کنید تا میزان پرولاکتین شما کنترل شود.

حاملگی پوچ زمانی رخ می‌دهد که تخمک بارور شده به دیواره رحم کاشته می‌شود، اما جنین رشدی ندارد. با این حال، اکثر زنان پس از تجربه حاملگی پوچ می‌توانند با موفقیت دوباره باردار شوند. عوامل مختلفی مانند عدم تعادل هورمونی یا مشکلات کروموزومی ممکن است به این نوع حاملگی بی‌انجامد، اما ارتباط مستقیمی با مشکل در تخمدان‌ها ندارد. بهتر است تحت نظر پزشک متخصص باشید تا بررسی‌های لازم انجام شود و با ردیابی سلامت خود برای بارداری‌های بعدی برنامه‌ریزی کنید. مصرف منظم داروی کابرگولین برای تنظیم پرولاکتین و مشاوره‌ی تخصصی با پزشک زنان و زایمان می‌تواند اقدامی مفید برای شما باشد. با توجه به تنظیم پریود و عدم وجود مشکلات در معاینات اخیر، شواهدی دال بر عدم امکان بارداری وجود ندارد، اما نگرانی‌های شما را می‌توان با پیگیری درمان متفورمین و تغییر آن در صورت لزوم با مشورت پزشک، پیگیری کرد.