حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ بیشترین ریسک آمبولی در لوپوس در رابطه با سطح بالای آنتی فسفو لیپید آنتی بادی است . آیا این آنتی بادی بعد از درمان در شما کاهش یافته ؟ اگرچه سطح این آنتی بادی به هر حال در سه ماهه دوم بارداری تحت تاثیر استروژن بالا میرود و باید در طی حاملگی سطح آن مجددا چک شود .. لوپوس خاموش هم میتواند در حاملگی شعله ور شود اما معمولا شدت آن کمتر خواهد بود . اگر سطح آنتی بادی ها ( آنتی فسفو لیپید ، Anti RO , Anti lo ) از قبل از بارداری بالا باشد ریسک بلوک قلبی در جنین بالا خواهد بود . در طی حاملگی حتما باید جنین از نظر قلب بررسی ماهانه شود .به خاطر سابقه آمبولی در طی حاملگی حتما باید هپارین دریافت کنید .. بهر حال حاملگی با وضعیت لوپوس زمینه ای پر خطر است و نیاز به مراقبت همه جانبه دارد. سلام خدمت شما داروهای شما نیز قبل از بارداری نیاز به تغییر دارند.. باید پزشک روماتولوژیست به شما اجازه بارداری بدهد.بارداری پرخطر محسوب میشود.ریسک عوارص بالاست و باید تحت کنترل دقیق و منطم باشید.احتمال تومبوز و امبولی هم وجود دارد که باید داروی ضد انعقاد مصرف کنید. با سلام نیاز به مراقبت همه جانبه دارد. سلام اگر لوپوس شما خاموشه مشکلی ایجاد نمیشه فقط داروی سلسپت در حاملگی نباید استفاده بشه و وارفاین به انوکساپارین تبدیل بشه هیدروکسی کلروکین در تمام مدت بارداری ادامه پیدا کنه . و از نطر سندرم انتی فسفولیپید بررسی بسین ضمن اینکه اسپیرین نیز به داروهای شما اضافه بشه و انتی بادی انتی رو anti Ro در شما اندازه گیری بشه . در صورت مثبت بودن اقدامات خیلی دقیق برای جنین بایستی به صورت دورهای انجام بشه..

حاملگی , لوپوس , خاموش

سلام من شش ساله لوپوس دارم که دو ماه است خاموش شده،از سال ۹۳تا بهمن ۹۴سابقه ۴ امبولی داشته ام و تا امروز هیچ علایمی از امبولی مشاهده نشده می تونم بعد از شش ماه حامله بشم?

7
0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشبیشترین ریسک آمبولی در لوپوس در رابطه با سطح بالای آنتی فسفو لیپید آنتی بادی است . آیا این آنتی بادی بعد از درمان در شما کاهش یافته ؟ اگرچه سطح این آنتی بادی به هر حال در سه ماهه دوم بارداری تحت تاثیر استروژن بالا میرود و باید در طی حاملگی سطح آن مجددا چک شود .

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشلوپوس خاموش هم میتواند در حاملگی شعله ور شود اما معمولا شدت آن کمتر خواهد بود . اگر سطح آنتی بادی ها ( آنتی فسفو لیپید ، Anti RO , Anti lo ) از قبل از بارداری بالا باشد ریسک بلوک قلبی در جنین بالا خواهد بود . در طی حاملگی حتما باید جنین از نظر قلب بررسی ماهانه شود .به خاطر سابقه آمبولی در طی حاملگی حتما باید هپارین دریافت کنید .

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشبهر حال حاملگی با وضعیت لوپوس زمینه ای پر خطر است و نیاز به مراقبت همه جانبه دارد

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشسلام خدمت شما داروهای شما نیز قبل از بارداری نیاز به تغییر دارند.

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشباید پزشک روماتولوژیست به شما اجازه بارداری بدهد.بارداری پرخطر محسوب میشود.ریسک عوارص بالاست و باید تحت کنترل دقیق و منطم باشید.احتمال تومبوز و امبولی هم وجود دارد که باید داروی ضد انعقاد مصرف کنید

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشبا سلام نیاز به مراقبت همه جانبه دارد

0

حاملگی با لوپوس خاموش چگونه است؟ حاملگی , لوپوس , خاموشسلام اگر لوپوس شما خاموشه مشکلی ایجاد نمیشه فقط داروی سلسپت در حاملگی نباید استفاده بشه و وارفاین به انوکساپارین تبدیل بشه هیدروکسی کلروکین در تمام مدت بارداری ادامه پیدا کنه . و از نطر سندرم انتی فسفولیپید بررسی بسین ضمن اینکه اسپیرین نیز به داروهای شما اضافه بشه و انتی بادی انتی رو anti Ro در شما اندازه گیری بشه . در صورت مثبت بودن اقدامات خیلی دقیق برای جنین بایستی به صورت دورهای انجام بشه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بارداری در زنان مبتلا به لوپوس که در فاز خاموشی قرار دارند می‌تواند نسبتاً امن‌تر باشد، اما نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مراقبت‌های پزشکی تخصصی است. لوپوس، یک بیماری خودایمنی است که می‌تواند بر دستگاه‌ها و اندام‌های مختلف بدن تأثیر بگذارد. در دوران خاموشی، علائم بیماری به حداقل می‌رسند. با این وجود، بارداری می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحت فشار قرار دهد و خطر فعال شدن لوپوس را افزایش دهد. قبل از تصمیم به بارداری، مهم است که با پزشک متخصص روماتولوژی و متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. آنها می‌توانند وضعیت بیماری شما را ارزیابی کرده و بر اساس آن، مشاوره و راهنمایی‌های لازم را برای یک بارداری امن ارائه دهند. همچنین لازم است که در طول دوران بارداری تحت نظر پزشک باقی بمانید. توصیه می‌شود که بارداری حداقل شش ماه پس از دوره فعالیت بیماری انجام شود، به ویژه اگر شما سابقه عوارضی مانند امبولی داشته‌اید.