با اندازه فولیکول 11 میتوان باردار شد؟

با سلام خانمی ۳۱ساله هستم و ۳ماه است برای بارداری اقدام کرده ام ولی موفق نشدم پریودی هایم منظم است سونوی داخلی هم انجام داده ام یک میوم پشت رحم به سایز ۱۹ میلی داشته ام و فولیکول غالبم روز هشتم پریودی ۱۱ بوده است.و بقیه چیزها هم خوب بوده .ایا این سایز فولیکول برای بارداری مناسب است؟برای اینکه زودتر باردار بشم چکار کنم وچه قرصی مصرف کنم؟ممنون از راهنماییتون

3

سلام،بهتر است روز 13-14سونو مجدد انجام دهیدسایز فولیکول بالای 18خوب است

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
1

سلام توصیه میکنم ،جهت بررسی دقیق تر،بصورت حضوری مراجعه بفرمایید .

دکتر طاهره فروغی فر

متخصص زنان و زایمان (فلوشیپزیبایی،افت...لیزر،زایمان طبیعی و سزارین - سعادت آباد
دکتر طاهره فروغی فر
-2

با سلام خیرسایز خیلی کم است ولی غیر محتمل نیست

دکتر شروین افصحی

جراح و متخصص زنان زایمان نازاییجراح تخصصی زیبایی زنان
دکتر شروین افصحی
1

سونوگرافی بررسی سایز فولیکول بهتر است در روزهاای 13 یا 14 انحام شود

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

به طور معمول، اندازه فولیکول غالب برای اجرای بازدری باید بین 18 تا 24 میلیمتر باشد. در نتیجه، فولیکولی با اندازه 11 میلیمتری شاید هنوز برای بازدری آماده نباشد. اما این نوع فولیکول در طول چند روز آینده ممکن است بزرگ شود یا پویایی دیگری در رحم شما بزرگ شود. برای تسریع در روند بارداری، می‌توانید با دکترتان در مورد مصرف داروی تحریک کننده تخمدان مثل کلومیفن یا لتروزول مشورت کنید. در کل، عوامل دیگری مانند سن شما، کیفیت تخمدان هایتان، و وضعیت رحم و فالوپ توپ هایتان عوامل مهمی در بارداری هستند. بنابراین، شما باید همراه با دکترتان مشورت کامل از جمله بازبینی تاریخچه سلامتیتان انجام دهید.

سلام. سایز فولیکول در فرایند بارداری نقش مهمی دارد. یک فولیکول بالغ به طور معمول بین 18 تا 24 میلی‌متر اندازه دارد که برای عمل تخمک‌گذاری مطلوب است. فولیکول سایز 11 میلی‌متر کوچکتر از حالت مطلوب برای تحریک تخمک‌گذاری است. برای بهبود احتمال بارداری، مشورت با پزشک زنان و انجام آزمایش‌های هورمونی توصیه می‌شود که می‌تواند به تجویز داروهای تحریک تخمک‌گذاری مانند کلومید (Clomid) بینجامد. بهبود تغذیه و سبک زندگی سالم نیز می‌تواند موثر باشد. قبل از مصرف هر دارویی ضروری است با پزشک معالج خود مشورت کنید. به خاطر داشته باشید که مشکل میوم نیز می‌تواند بر باروری اثرگذار باشد و نیازمند بررسی‌های بیشتر است.