آیا کیست حاوی سپتای ظریف نیاز به عمل جراحی دارد؟

سلام من۱۹سالمه و در سونو واژینال نوشته کیست حاوی سپتای ظریف به ابعاد ۵۴در۳۶ در تخمدان چپ هست برام دوماه قرصLd تجویز کردن حالا سوالم اینه ک فایده ای داره خوب میشه؟یا نیاز ب جراحی داره و با این شرایط اگ بارداری رخ بده ب جنین اسیب میزنه؟

2

سلام در صورت بارداری خطری برای جنین ندارد و احتمال کوچک شدن کیست بعد از دو ماه وجود دارد

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

دختر عزیزم، امکان پاسخ به درمان پس از دو ماه استفاده از ال.دی وجود دارد. پس از آن جهت پیگیری و ارزیابی مجدد وضعیت کیست تکرار سونوگرافی توصیه می شود. در صورت بارداری این کیست به جنین آسیبی وارد نخواهد کرد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام،نگران نباشید احتمال پاسخ به درمان وجود دارد.

دکتر فاطمه بختیاری قلعه

فلوشیپ آی وی اف و لاپاراسکوپیمتخصص زنان و زایمان
دکتر فاطمه بختیاری قلعه
0

سلام احتمال پاسخ به درمان وچود دارد وبرای جنین مشکل ندارد

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
5

سلام. نه نگران. نباشید فعلا که. عمل نیاز ندارد

دکتر مریم السادات هاشمی

متخصص زنان و زایمان
دکتر مریم السادات هاشمی
1

سلام معمولا خودبخود نشت می کنن توی حفره لگن و از بین میرن نیاز به مصرف ال دی نیست مخصوصا که عوارضش هم زیاد دو ماه بعد ، بعد اتمام قاعدگی سونو انجام بدید

دکتر ناهید صفری

متخصص زنان زایمان و نازاییکولپوسکوپی و جراحی های زیبایی زنان با...
دکتر ناهید صفری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کیست هایی که سپتای ظریف دارند ممکن است نیاز به بیشتر رصد یا منظور درمان با دارو داشته باشند. قرص LD که تجویز شده عمدتا برای کاهش اندازه کیست استفاده می شود. اگر کیست شما با دارو کوچک نشد یا علائمی مانند درد شدید یا تغییرات در سیکل قاعدگی داشتید، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید. در مورد بارداری، باید با دکتر خود صحبت کنید، چون در برخی موارد بسته به اندازه و موقعیت کیست، ممکن است به جنین آسیب برسد.

کیست‌های تخمدانی که حاوی سپتاهای ظریف هستند ممکن است در سونوگرافی به صورت کیست‌های پیچیده دیده شوند. در بسیاری از موارد، این کیست‌ها خوش‌خیم هستند و با نظارت و درمان دارویی، مانند قرص‌های جلوگیری از بارداری که شما در حال مصرف آنها هستید، ممکن است طی چند ماه از بین بروند. هدف از مصرف قرص های جلوگیری، تنظیم هورمونی و کاهش احتمال بزرگ شدن یا رشد بیشتر کیست است. در صورتی که کیست باعث درد شدید، رشد ناگهانی یا علائم دیگر شود، پزشک ممکن است جراحی را به عنوان یک گزینه درمانی پیشنهاد دهد. در مورد بارداری، وجود کیست معمولاً تاثیر مستقیمی بر جنین ندارد، اما بهتر است با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید تا شرایط خاص شما را ارزیابی کند و بهترین تصمیم را بگیرد. همچنین، در صورت وجود هرگونه نگرانی درباره بارداری و کیست، پیگیری منظم با پزشک اهمیت زیادی دارد.