آیا پیلکتازی در جنین دختر خطرناک است؟

در انومالی۱۹هفتگی جنین دختر هر دو کلیه پیلکتازی خفیف رویت شده.قطر قدامی خلفی لگنچه برای هردو کلیهmm۴-۵ میباشد. میخاستم ببینم مشکلی در اینده برای نوزاد پیش میاد یانه? میشه سقط کنم?

0

سلام در صورتی که تمام ازمایشات غربالگری نرمال بوده است و یافته های دیگر سونوگرافی ژنتیک طبیعی بوده است نیاز به اقدام دیگری نیست فقط تکرار سونو

دکتر مریم افقهی

متخصص زنان زایمان و نازاییلاپاراسکپی و هیستروسکپی دارای بورد تخصصی
دکتر مریم افقهی
3

نگران نباشید نیاز به اقدام خاصی نیست بعد از زایمان به متخصص نوزادان بگوئید تا از نوزاد سونو کلیه انجام شود

دکتر بهار پویا

متخصص و جراح زنان زایمان و نازایی - د...دارایی بورد تخصصی زنان و زایمان
دکتر بهار پویا
0

سلام اگر تنها مورد در انومالی اسکن همین باشد مشکلی ندارد در سونوگرافی های بعدی این وضعیت کنترل میشود

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پیلکتازی یعنی وجود آب در کلیه ها که می تواند بر اثر بیماری یا مشکلات مادر در دوران بارداری ایجاد شود. اما هر پیلکتازی حتماً نشانه بیماری نیست و باید توسط پزشک مراقبه بیماری مورد سنجش و بررسی قرار بگیرد. بر اساس سن جنین و مقدار آب در کلیه ها، پزشک می تواند تصمیم بگیرد که آیا پیلکتازی احتمالی باعث ایجاد مشکلات در آینده می شود یا خیر. در برخی موارد ممکن است لازم باشد برای درمان از داروها یا جراحی استفاده شود. سقط فقط در صورتی انتخاب می شود که جنین شدیداً بیمار است و این مسئله بسیار حساس است و باید به نظر پزشک متخصص اعتماد کرد.

پیلکتازی جنینی به افزایش مختصر اندازه لگنچه کلیه گفته می‌شود. در انومالی ۱۹ هفتگی، قطر ۴-۵ میلی‌متر برای لگنچه کلیه نشان از پیلکتازی خفیف است که معمولاً جای نگرانی نیست. اغلب این حالت به خودی خود و بدون نیاز به درمان خاصی بهبود می‌یابد. پایش دوره‌ای با سونوگرافی پیشنهاد می‌شود تا وضعیت رشد جنین پیگیری گردد. تصمیم به سقط جنین بر اساس این شرایط توصیه نمی‌شود و نیازمند مشاوره با متخصص زنان و زایمان است. همیشه برای تصمیم‌گیری های مهم پزشکی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.