آیا .ضخامت اندومتر۱۸ نیاز به عمل جراحی دارد؟

باسلام.ضخامت اندومتر۱۸خطرناک است

1

بستگی به سن سابقه و علائم بیمار داره در سن زیر۳۰ سال اندومتر ۱۸ بدون علامت و صرفا در سونو خطرناک نیست

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
1

عزیزم سونوگرافی خود را بلافاصله پس از قاعدگی و به صورت واژینال تکرار کنید و اگر همچنان بالای ۱۲ باشد انجام کورتاژ توصیه می شود

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
-1

سلام عزیزم لطفا سونوگرافی را بفرستید و بفرمایید در چه فازی از سیکل بودید ۱۸ بالاست

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

با سلام سونو ترجیحا واژینال پس از اتمام پریودی تکرار شود

دکتر هما پرند

جراح و متخصص بیماری های زنان زایمان و...دارای بورد تخصصی دانشگاه تهران
دکتر هما پرند
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بر اساس آخرین پژوهش‌های پزشکی، ضخامت اندومتر ۱۸ میلی‌متر باعث نگرانی می‌شود و ممکن است نیاز به بررسی بیشتر یا عمل جراحی داشته باشد. همیشه باید با در نظر گرفتن عوارض، نتایج و راه‌های درمان دیگر، تصمیم به عمل جراحی گرفته شود. برای اطمینان بیشتر، بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید.

ضخامت اندومتر به اندازه‌گیری ضخامت داخلی‌ترین لایه رحم، که به نام اندومتر شناخته می‌شود، اشاره دارد. ضخامت طبیعی اندومتر بسته به مرحله‌ای از سیکل قاعدگی که زن در آن قرار دارد، متفاوت است. ضخامت ۱۸ میلی‌متر می‌تواند در مرحله خاصی طبیعی باشد، اما اگر در زمان غیر از زمانی که انتظار می‌رود این ضخامت باشد (مانند دوران بارداری یا فاز لوتئال)، ممکن است نشانه یک مشکل باشد. در صورت مشاهده ضخامت غیرطبیعی، پزشک ممکن است آزمایش‌ها و ارزیابی‌های بیشتری، مانند سونوگرافی و شاید بیوپسی، برای تشخیص شرایطی مانند هایپرپلازی اندومتر یا سرطان آندومتر توصیه کند. نیازی به جراحی ممکن است بسته به نتایج این آزمایشات و علائم بیمار باشد. معمولاً جراحی زمانی پیشنهاد می‌شود که تغییرات پرتقال‌آمیز یا مضر در اندومتر تایید شوند.