علائم خون در ادرار و دفع پروتیئن چیست؟ سلام علت های متفاوتی دارد . از جمله علل مربوط به خود رکهای کوچک کلیه ، بیماریهای خود ایمن و روماتیسمال - بعضی از واسکولیت ها - عفونت ها ی ویروسی مثل هپاتیت و . خود عفونت ادراری و بسیاری از بیماریهای دیگر که بایستی توسط فوق تخصص کلیه ( نفرو لوگ ) بررسی بشوید . در صورت تایید واسکولیت یا روماتیسم به روماتولوژیست ارجاع داده می شوید . گاهی جهت تشخیص نیاز به بیوپسی یا تکه برداری هست .. ازمایشاتی را که انجام داده اید اپلود کنید. با سلام حتما به متخصص اورولوژی مراجعه شود.

ادرار , خون

سلام .خسته نباشید تقریبا ۱ سال هست که مشکل خون در ادرار و دفع پروتیئن دارم و چون در زمان بارداری بود زیر نظر متخصص بودم و احتمال سنگ کلیه و مثانه رو داد که با انجام سونو فهمیدم که سنگ کلیه ندارم و هر ماه یک بارازمایش ادرار میدادم ولی همیشه در ازمایش خون در ادرار و دفع پروتئین نشون میداد.تا ۴ماه بعد از زایمان باز ازمایش دادم و بازم هم دفع پروتئین داشتم و خون در ادرار .ازمایش بیماری لوپوس و رماتیسم هم دادم که جوابش منفی بود سونو هم سنگ نشون ندادولی هنوز نفهمیدم دلیل خون درادرار و دفع پروتئین چیه؟

3
0

علائم خون در ادرار و دفع پروتیئن چیست؟ ادرار , خونسلام علت های متفاوتی دارد . از جمله علل مربوط به خود رکهای کوچک کلیه ، بیماریهای خود ایمن و روماتیسمال - بعضی از واسکولیت ها - عفونت ها ی ویروسی مثل هپاتیت و . خود عفونت ادراری و بسیاری از بیماریهای دیگر که بایستی توسط فوق تخصص کلیه ( نفرو لوگ ) بررسی بشوید . در صورت تایید واسکولیت یا روماتیسم به روماتولوژیست ارجاع داده می شوید . گاهی جهت تشخیص نیاز به بیوپسی یا تکه برداری هست .

0

علائم خون در ادرار و دفع پروتیئن چیست؟ ادرار , خونازمایشاتی را که انجام داده اید اپلود کنید

0

علائم خون در ادرار و دفع پروتیئن چیست؟ ادرار , خونبا سلام حتما به متخصص اورولوژی مراجعه شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

خون در ادرار و دفع پروتئین ممکن است نشانه‌های مشکلات جدی بهداشتی باشند. این علایم می‌توانند ناشی از عوامل مختلفی مانند التهابات مثانه یا کلیه، سنگ کلیه، آسیب به لوله‌های ادراری، بیماری‌های خونی یا حتی اختلالات خونی باشند. برای تشخیص دقیق دلایل خون در ادرار و دفع پروتئین، نیاز به انجام آزمون‌های جامع تشخیصی مانند آزمایش‌های خون و ادرار، اولتراسونوگرافی، سیستوسکوپی و در صورت لزوم بیوپسی می‌باشد. مراجعه به یک پزشک اورولوژیست یا نفرولوژیست تخصصی توصیه می‌شود تا علت اصلی مشکل شما شناسایی شود و درمان مناسب شروع شود.