زمان اهدا خون بعد از رابطه پر خطر چند ماه بعد خواهد بود؟ بله می توانید در سازمان انتقال خون ،خون اهدا کنید. با سلام با خیال راحت خون اهدا نمایید. با عرض ادب، تا جایی که اینجانب مطلع هستم طبق قوانین انتقال خون از زمان داشتن رابطه ی پر خطر - حتی در صورت اخذ نتیجه ی آزمایش منفی - جهت اهدای خون باید یکسال کامل گذشته باشد. جهت پرهیز از اتلاف وقت یا پس از دی ماه 98 جهت اهدا مراجعه نمایید و یا ابتدا با پزشک ( و نه دیگر کارمندان) پایگاه مورد نظر مشاوره فرمایید..

خون , اهدا , اهدا خون

با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب در دی ماه ۹۷ چندین رابطه جنسی پرخطر با یک نفر داشتم و تاکنون بیش از ده بار تو این مدت ازمایش اچ ای وی نسل چهار در چندین ازمایشگاه خصوصی دادم و همگی منفی بوده است. دیروز نیز بعد از ۹ ماه از رابطه پرخطر جهت اهدا خون به سازمان انتقال خون مراجعه کردم و پس از ازمایش خون اینجانب گفتند هیچ مشکلی جهت اهدا خون ندارید.ایا اینجانب میتوانم به پایگاه های انتقال خون جهت اهدا خون مراجعه کنم؟؟؟ ایا بعد از گذشت ۹ ماه میتوانم خون اهدا کنم؟؟

3
0

زمان اهدا خون بعد از رابطه پر خطر چند ماه بعد خواهد بود؟ خون , اهدا , اهدا خونبله می توانید در سازمان انتقال خون ،خون اهدا کنید

-2

زمان اهدا خون بعد از رابطه پر خطر چند ماه بعد خواهد بود؟ خون , اهدا , اهدا خونبا سلام با خیال راحت خون اهدا نمایید

2

زمان اهدا خون بعد از رابطه پر خطر چند ماه بعد خواهد بود؟ خون , اهدا , اهدا خونبا عرض ادب، تا جایی که اینجانب مطلع هستم طبق قوانین انتقال خون از زمان داشتن رابطه ی پر خطر - حتی در صورت اخذ نتیجه ی آزمایش منفی - جهت اهدای خون باید یکسال کامل گذشته باشد. جهت پرهیز از اتلاف وقت یا پس از دی ماه 98 جهت اهدا مراجعه نمایید و یا ابتدا با پزشک ( و نه دیگر کارمندان) پایگاه مورد نظر مشاوره فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در صورتی که به طور مشکوک به یک بیماری قابل انتقال توسط خون(مثل HIV) معرض خطر بوده اید، توصیه می کنیم که حداقل 6 ماه انتظار بکشید قبل از اهدا کردن خون. در طول این زمان، برای اطمینان بیشتر، باید چندین بار آزمایش انجام داده و نتیجه منفی آزمایش ها را دیده باشید. تست های ازمایشگاهی نسل چهارم HIV که شامل آزمایش یافتن آنتی ژن p24 است، بعد از یک ماه تا شش هفته پس از احتمال عفونت نتایج قابل اعتمادی ارائه می دهند. پس از 9 ماه از رابطه پرخطر، اگر تمامی تست های شما منفی بوده و هیچ نشانه یا علامتی از عفونت HIV دیده نمی شود، بله، شما می توانید خون اهدا کنید.

با سلام و احترام. ابتدا باید خاطرنشان کنیم که انتقال خون یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های اجتماعی است و سازمان‌های انتقال خون برای اطمینان از سلامت خون اهدا شده، پروتکل‌های زیادی را به‌کار می‌گیرند. رابطه جنسی پرخطر می‌تواند خطر ابتلا به ویروس‌ها و بیماری‌های منتقل شونده از طریق خون را افزایش دهد. آزمایش‌های نسل چهارم اچ‌آی‌وی که تا 9 ماه پس از یک تماس پرخطر منفی بودند نشانه خوبی است، اما اهدای خون به‌ویژه در مواردی که تماس پرخطر وجود داشته، نیازمند دقت و احتیاط زیادی است. بر اساس استانداردهای سازمان بهداشت جهانی، افراد پس از آخرین تماس جنسی پرخطر باید حداقل به مدت 12 ماه از اهدای خون خودداری کنند تا هر گونه احتمال انتقال آلودگی برطرف گردد. اگرچه آزمایش‌های شما منفی بوده، اما این بازه زمانی به منظور اطمینان کامل در نظر گرفته می‌شود. از آن جا که دوره «پنجره» ویروس اچ‌آی‌وی (دوره‌ای که ویروس موجود است ولی با آزمایش قابل شناسایی نیست) می‌تواند تحت تأثیر عوامل متعددی باشد، مهم است که به این توصیه‌ها توجه شود. بنابراین، برای اطمینان بیشتر، مشورت با پزشک یا متخصص انتقال خون منطقه خود را توصیه می‌کنیم.