آیا کپسول فروفروت باعث یبوست می شود؟

با سلام ،
من هفته ۲۶ بارداری هستم ، تا الان کپسول ففول مصرف میکردم و خیلی خوب بود . ویزیت قبلی که رفتم پیش دکترم گفتن فروفروت دئودنال رو جایگزین ففول کنم. الان دو شبه استفاده میکنم اصلا معدم کار نکرده. ممکنه به خاطر این کپسول باشه؟
و اینکه ففول با فروفروت فرق دارن ؟یعنی نمیشه همون ففول رو بخورم؟؟

0

با عرض سلام، تمامی مکمل های آهن می توانند موجب درجاتی از یبوست در افراد مختلف گردند. جایگزینی فروفورت با فیفول در صورت اطلاع و صلاحدید پزشک معالج تان امکان پذیر می باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

بله مکمل اهن میتواند ایجاد یبوست کند می توانید استفاده کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

سلام بله مصرف آهن با دوز بالا میتواند باعث یبوست شود

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
0

سلام عزیزم ترکیبات آهن می توانند باعث ایجاد یبوست بشوند ولی فی فول علاوه بر آهن اسید فولیک هم دارد ولی دئودنال ندارد بنابراین جایگزین هم نبستند مگر این که پزشکتان تجویز کند.

دکتر فاطمه ارشادی

جراح و متخصص زنان و زایمانجراح زیبایی و لابیاپلاستی
دکتر فاطمه ارشادی
0

سلام عزیزم جایگزینی دارو فقط باید تحت نظر پزشک خودتان باشد قرصهای آهن به درجاتی یبوست می دهند

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
1

سلام عزیزم جایگزینی دارو فقط باید تحت نظر پزشک خودتان باشد قرصهای آهن به درجاتی یبوست می دهند با توجه به وضعیت حساس بارداری لطفا با پزشک خودتان نیز مشاوره کنید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

وضعیت یبوست بستگی به چندین عامل دارد از جمله تغذیه, ورزش و داروها. فروفروت یک نوع آهن است که بهتر از دیگر آهن ها جذب می شود و اصولاً یبوست نمی آورد اما خواص شخصی ممکن است متفاوت باشد. ففول نیز حاوی آهن است اما با جذب پایین تر. استفاده از هر دوی این داروها بر اساس توصیه پزشک شما است. اگر یبوست شما ادامه دارد, به پزشک خود اطلاع دهید.

سلام، در دوران بارداری تغییرات در سلامت دستگاه گوارش طبیعی است و برخی مکمل‌های آهن مانند فروفروت دئودنال می‌توانند باعث یبوست شوند. ففول و فروفروت هر دو مکمل‌های آهن هستند اما ترکیبات و جذب متفاوتی دارند. فروفروت معمولاً جذب بهتر و عوارض جانبی کمتری دارد، اگرچه ممکن است در برخی افراد یبوست ایجاد کند. برای مقابله با یبوست، افزایش مصرف آب، فیبر و فعالیت بدنی ملایم توصیه می‌شود. در صورت عدم بهبود، به پزشک خود مراجعه کنید تا بهترین درمان را پیشنهاد دهند. همچنین، بهتر است تغییرات دارویی خود را با مشورت پزشک انجام دهید و بر طبق توصیه‌های او عمل کنید.