آیا سرویسیت مزمن با متاپلازی سنگفرشی و تغییر کویلوسیتی کانونی خطرناک است؟ تغییرات خوش خیم ناشی ازhpv هست تحت نظر پزشکتون باشید برای چکاپ.

مزمن , متاپلازی , hpv , سرویسیت

سلام خسته نباشید تورو خدا جواب بدید خواهش میکنم پاپ اسمیر و کولپوسکوپی دادم زده اچ پی وی ۵۶ دارم بعد زده سرویسیت مزمن با متاپلازی سنگفرشی و تغییر کویلوسیتی کانونی تغییرات واکنشی کراتینه م داشتم عفونت قارچی طولانی مدت و مصرف آب سرکه زیاد واژینال بنظرم علتش بوده گوگل نوشته این تغییراتاخوش خیمه دکتر دارو برای درمان قارچم داده و گفته سرکه م نزن دیگه توروخدا بگید خوب میشم؟خوش خیمه؟خطر نداره؟سرطانی نیس؟

1
7

آیا سرویسیت مزمن با متاپلازی سنگفرشی و تغییر کویلوسیتی کانونی خطرناک است؟ مزمن , متاپلازی , hpv , سرویسیتتغییرات خوش خیم ناشی ازhpv هست تحت نظر پزشکتون باشید برای چکاپ

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سرویسیت مزمن با متاپلازی سنگفرشی و تغییر کویلوسیتی کانونی اغلب ناشی از التهاب مزمن یا تغییرات هورمونی است. اگرچه این تغییرات اغلب اخوش خیم هستند، اما باید بررسی بیشتری انجام شود تا احتمال سرطان را حذف کنیم. مصرف زیاد آب سرکه واژینال ممکن است باعث تغییرات در فلورا یا باکتری های طبیعی واژن شود که منجر به التهاب می شود. شما باید همیشه با پزشک خود مشورت کنید قبل از استفاده از ترکیبات خانگی برای درمان عفونت های واژینال.

سرویسیت مزمن یک التهاب مزمن در دهانه رحم است که به دلایل مختلفی، از جمله عفونت‌های طولانی مدت یا تحریک‌های مکرر رخ می‌دهد. متاپلازی سنگفرشی نوعی تغییر سلولی است که معمولا خوش خیم است و به معنای تغییر سلول‌های غددی به سلول‌های سنگفرشی می‌باشد. تغییرات کویلوسیتی نیز معمولا نتیجه عفونت با ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) است. ویروس HPV نوع ۵۶ می‌تواند موجب تغییرات سلولی خفیف تا متوسطی شود که معمولاً قابل مدیریت و برگشت‌پذیر است، البته نظارت مکرر پزشک ضروری است. خوشبختانه، بسیاری از تغییرات ذکر شده خوش خیم هستند و نیاز به پیگیری مکرر دارند و لزوماً به معنای وجود سرطان نیستند. استفاده از سرکه برای واژن معمول نیست و می‌تواند تعادل طبیعی میکروبیوتای واژن را برهم بزند. درمان عفونت قارچی و اجتناب از تحریک‌هایی مثل سرکه می‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند. حتما به توصیه های پزشکتان عمل کنید و آزمایش‌های پیگیری را انجام دهید. بدین ترتیب احتمال کنترل و رفع مشکل بیشتر خواهد بود.