علت آمدن لخته خون از دهان چیست؟ لخته خون میتوانید از ناحیه مری و معده، لثه ها و یا از پشت حلق با منشا بینی باشد. لازم است که معاینه کامل انجام شود.. به احتمال بسیار زیاد از ناحیه لثه ،لوزه و سینوس هست.احتمال منشا پایینتر مثل مری و معده بسیار کم هست.

لخته , خون , آمدن , دهان , لخته خون

من یه ۴ ماهی هست که هرازگاهی صبح زود که دهنم رو آب میکشم میریزم بیرون لخته خون خیلی ریز میبینم
آلرژی فصلی دارم، بازگشت اسید معده هم خوشبختانه دارم، حرفم این هست این لخته خون از گلو یا مری یا معده یا ریه ها از کجا میتونه باشه گلوم هم یه سالیه انگار یه چیزی گیر کرده دکتر واسه گلوم رفتم گفت هیچیت نیست البته اونموقع لخته خون ریزی که میگفتم نبود
خیلی ممنونم

2
2

علت آمدن لخته خون از دهان چیست؟ لخته , خون , آمدن , دهان , لخته خونلخته خون میتوانید از ناحیه مری و معده، لثه ها و یا از پشت حلق با منشا بینی باشد. لازم است که معاینه کامل انجام شود.

2

علت آمدن لخته خون از دهان چیست؟ لخته , خون , آمدن , دهان , لخته خونبه احتمال بسیار زیاد از ناحیه لثه ،لوزه و سینوس هست.احتمال منشا پایینتر مثل مری و معده بسیار کم هست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لخته خون از دهان ممکن است ناشی از دلایل متعددی باشد، از جمله ضایعات دهانی و گلو، پرخونی و خونریزی گلو، عفونت دهان و گلو، اختلالات خونی و برخی بیماریهای خاص. برای تشخیص دقیق توصیه می شود حتما به متخصص مراجعه کنید. بازگشت اسید معده نیز می تواند باعث خونریزی و آمدن لخته خون باشد. همچنین در برخی موارد، علائمی مانند لخته خون از دهان می تواند نشان از بیماری های جدی تری باشد که نیاز به درمان فوری دارند. نکته قابل توجه این است که در صورتی که لخته خون از دهان همراه با سایر علائمی مانند درد شدید، تنگی نفس یا خونریزی نامعقول باشد، باید فورا به اورژانس مراجعه کنید.

خروج لخته خون از دهان می‌تواند ناشی از چند علت مختلف باشد که نیاز به بررسی دقیق دارد. از جمله این علت‌ها می‌توان به التهاب یا آسیب در قسمت فوقانی دستگاه تنفسی، مانند گلو یا سینوس‌ها، اشاره کرد. در برخی موارد، آلرژی‌های فصلی می‌توانند موجب خشکی و تحریک مخاط بینی شوند و با خراش‌های کوچک، لخته خون ایجاد کنند. بازگشت اسید معده می‌تواند باعث آسیب و التهاب پوشش مخاطی مری شود که گاهی اوقات ممکن است به خونریزی منجر شود. احساس گیر کردن چیزی در گلو می‌تواند به اضطراب یا شرایطی همچون گلوبوس (احساس وجود جسم خارجی در گلو بدون وجود جسم واقعی) مربوط باشد. پیشنهاد می‌شود با مراجعه به متخصص گوش، حلق و بینی و در صورت لزوم، انجام آزمایش‌های لازم مانند آندوسکوپی و تصویر برداری، علت دقیق این مشکل مشخص شود. با ارائه این توضیحات جامع و دقیق به خوبی می‌توانید نگرانی‌های خود را برطرف کنید و به درمان مناسب اقدام نمایید.