اثرات قرص لووکسین در بارداری چیست؟

سلام من در هفته ۲۵ بارداری هستم پزشکم آزمایش نوشت ولی زمان جواب مسافرت بود و من به دکتر دیگری رفتم و گفت کم کاری تیرویید داری و لووکسین ۵۰ را هر روز قبل از صبحانه بخور .پزشکم یک ماه بعداز مسافرت اومد و گفت احتیاجی نبوده به قرص چون قبل از بارداری تیرویید نداشتی والان نصف قرص را بخور و بعد از یک ماه قطع کن . میخواستم بدونم الان ده روز نصف قرص میخورم میتونم زودتر قطع کنم چون احساس میکنم از وقتی قرص میخورم شکمم سفت شده و الان که نصف میخورم شکمم بهتر شده

0

سلام عزیزم. آزمایشهای تیروئید خود را ارسال بفرمائید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام، در صورت امکان جهت اظهار نظر صحیح تصویر نتیجه ی اولین و آخرین آزمایش تیرویید را ارسال نمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

لطفا جواب آزمایش را جهت اظهار نظر ارسال نمایید

دکتر بهاره بدوشریف

جراح و متخصص زنان زایمان نازایی
دکتر بهاره بدوشریف
0

لطفا جواب آزمایش را ارسال کنید و جهت درمان به متخصص داخلی مراجعه کنید

دکتر عباس قاسمی

متخصص داخلی
دکتر عباس قاسمی
-1

با سلام و کسب اجازه از حضور اساتید محترم؛ احتراما در اولین فرصت آزمایش قبل از بارداری و 2 آزمایش آخر را در بارداری بفرستین، ولی ذکر چند نکته خالی از لطف نیست ؛ 1.در 3 ماهه اول بارداری معمولا TSHکمی افزایش میابد، 2.هورمونهای تیروییدی در 3 ماهه اول تغییر چندانی نمیکنند، 3.ممکن است TSH شما قبل از بارداری لب مرزی باشد که آن زمان درمان نمیخواسته، 4.ولی همان TSH در بارداری اندیکاسیون قطعی درمان دارد، 5.کم کاری تیروئید خفیف در بارداری نیاز به درمان دارد چون آسیب های غیرقایل جبرانی بر جنین ایجاد میکند. 6.نکته دیگر دوز شروع لووتیروکسین در بارداری است که بهتر است از 25 micro شروع شود.(رفرنس:emedicine/ update 2019) موفق باشید.

دکتر سید فرشاد اشرف زاده

دکترای حرفه ای پزشکی
دکتر سید فرشاد اشرف زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

قرص لووکسین حاوی لووتیروکسین است که برای درمان کم‌کاری تیروئید استفاده می‌شود. در زمان بارداری، کم‌کاری تیروئید می‌تواند تأثیرات منفی بر روی مادر و جنین داشته باشد. پزشک شما به شما دوزی از قرص تجویز کرده است تا کم‌کاری تیروئید شما تنظیم شود. در هر صورت، مهم است که همواره دستورات پزشک خود را رعایت کنید. در صورت داشتن نگرانی‌هایی مانند سفت شدن شکم یا هر عارضه دیگر، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. قطع یا تغییر دوز داروها بدون توصیه پزشک می‌تواند منجر به عوارض جانبی ناخواسته شود. اگر نیاز به ادامه مصرف یا تغییر در دوز دارو وجود داشت، پزشک شما باید مشاوره لازم را ارائه دهد.