خانم دکتر میر شکرایی شیر خشک آپتامیل پپتی باعث یبوست نمی شود؟ شیرخشک پپتی باعث یبوست نمی شود آنچه عامل یبوست است بیشتر رفلاکس شدید است شربت رانیتیدین و زانتاک هیچ تفاوتی از نظر میزان دارو ندارند بنابراین هیچ منطقی ندارد که یکی را کمتر یا بیشتر بدهیم و در رشته کودکان دارو رو بر اساس وزن میدهیم میزانی که من محاسبه کردم هم بر اساس وزن شیرخوار شما و شدت رفلاکسش بود.

میر , شکرایی , یبوست , شیر خشک

سلام خانم دکتر میرشکرایی پسر من رفلاکس داره و شما قبلا به من گفته بودین شیر خشک نان اچ آ بدم قبلا بیومیل ای آر میدادم یبوست گرفت الان در جواب سوال قبلی که در مورد دادن زانتاک بود گفتین آپتامیل پپتی بدم آیا باعث یبوست در پسرم نمیشه چون با شیر خودم خوب وزن نمیگرفت شیر خشک میدم یک ماه فقط شیر خودم رو دادم اصلا وزن نگرفت بعد دوباره شیر خشک دادم همراه شیر خودم آیا زانتاک رو میتونم سه بار در روز بدم چون دکتر هر دوازده ساعت ۱ سی سی گفته ولی قبل از زانتاک رانیتیدین ایرانی میدادم سه بار در روز یک و نیم

1
-2

خانم دکتر میر شکرایی شیر خشک آپتامیل پپتی باعث یبوست نمی شود؟ میر , شکرایی , یبوست , شیر خشکشیرخشک پپتی باعث یبوست نمی شود آنچه عامل یبوست است بیشتر رفلاکس شدید است شربت رانیتیدین و زانتاک هیچ تفاوتی از نظر میزان دارو ندارند بنابراین هیچ منطقی ندارد که یکی را کمتر یا بیشتر بدهیم و در رشته کودکان دارو رو بر اساس وزن میدهیم میزانی که من محاسبه کردم هم بر اساس وزن شیرخوار شما و شدت رفلاکسش بود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

شیر خشک آپتامیل پپتی عموما باعث یبوست نمی شود. این نوع شیر خشک برای نوزادان با رفلاکس تجویز می شود. در مورد مصرف زانتاک چنانچه نیاز به افزایش دوز داشتید بررسی های لازم را با پزشک خود انجام دهید. ترکیب شیر مادر و شیر خشک می تواند گزینه خوبی برای رشد و توسعه مناسب نوزاد باشد. همیشه پیشنهاد میکنیم دستورالعمل پزشک خود را دقیقا رعایت کنید.

شیر خشک آپتامیل پپتی یک فرمولاسیون مخصوص برای نوزادانی است که با مشکلات گوارشی و آلرژی مرتبط با پروتئین گاوی مواجه هستند. این شیر خشک از پروتئین‌های هیدرولیز شده تهیه شده که هضم آن آسان‌تر است و به طور معمول نسبت به شیر خشک‌های معمولی کمتر احتمال دارد باعث یبوست شود. با این حال، بعضی کودکان ممکن است به دلیل شرایط خاص خود واکنش‌های متفاوتی داشته باشند. در مورد مصرف زانتاک (رانیتیدین)، بهتر است به دوز توصیه شده پزشک پایبند باشید. با پزشک کودک خود مشورت کنید تا تأییدیه لازم برای تغییر دوز دارو را دریافت کنید و از اینکه محصول ایرانی رانیتیدین و زانتاک تأثیر قابل قبولی بر بهبود رفلاکس داشته باشد، اطمینان حاصل کنید.