آیا استفاده از اسپری تنفسی ضرر دارد؟ سلام بدنبال عفونت ریوی مجاری هوایی ممکن است تا چند ماه دچار افزایش حساسیت شوند و مصرف اسپری استنشاقی با نظر پزشک تو صیه میشه حتی اگه اسپرومتری هم نرمال باشه. بعد از گذشت چند ماه نباید سرفه ادامه پیدا کنه و این که سرفه با مصرف مواد غذایی خاصی تشدید میشه احتمال آسم آلرژیک رو بیشتر مطرح میکنه . تست اسپیرومتری رو دوباره انجام بدید و از مصرف مواد غذایی که باعث تشدید سرفه میشه خودداری کنید ..

اسپری , تنفسی

با سلام و احترام
اینجانب به دلیل عفونت ریه یک هفته بستری بودم.
بعد از گذشت یک هفته از زمان بستری
تست ریه دادم که هیچ مشکلی نداشت.
تا الان که ۴یا۵ ماه میگذره هنوز موقع ورزش دچار سرفه شدید و تنگی نفس میشوم و باید اسپری مصرف کنم.

این حالت حتی با مصرف شیر و بعضی دیگر از خوراکیها اتفاق میافتد.

2
-1

آیا استفاده از اسپری تنفسی ضرر دارد؟ اسپری , تنفسیسلام بدنبال عفونت ریوی مجاری هوایی ممکن است تا چند ماه دچار افزایش حساسیت شوند و مصرف اسپری استنشاقی با نظر پزشک تو صیه میشه حتی اگه اسپرومتری هم نرمال باشه

0

آیا استفاده از اسپری تنفسی ضرر دارد؟ اسپری , تنفسیبعد از گذشت چند ماه نباید سرفه ادامه پیدا کنه و این که سرفه با مصرف مواد غذایی خاصی تشدید میشه احتمال آسم آلرژیک رو بیشتر مطرح میکنه . تست اسپیرومتری رو دوباره انجام بدید و از مصرف مواد غذایی که باعث تشدید سرفه میشه خودداری کنید .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

استفاده از اسپری تنفسی معمولاً برای کنترل علائم ناشی از مشکلات تنفسی مانند آسم یا COPD (بیماری مزمن انسدادی ریه) تجویز می‌شود و در بسیاری از موارد بی‌خطر است، به شرط آنکه طبق دستور پزشک مصرف شوند. با این وجود، پس از یک عفونت ریه، ممکن است ریه‌ها برای مدتی حساس‌تر و تحریک‌پذیر باشند. این حساسیت می‌تواند منجر به سرفه و تنگی نفس شدید شود، به‌خصوص در هنگام فعالیت بدنی یا پس از مصرف بعضی خوراکی‌ها مانند شیر. نگرانی در مورد استفاده طولانی‌مدت از اسپری‌ها شامل خطر عوارض جانبی مانند خشکی دهان، تحریک گلو، و در موارد نادر، تأثیرات منفی بر ریتم قلب می‌شود. توصیه می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تغییرات در علائم یا اگر علائم بدتر شدند، با پزشک متخصص تماس گرفته شود. همچنین، ممکن است لازم باشد برای کاهش وابستگی به اسپری‌های تنفسی استراتژی‌های دیگری مانند فیزیوتراپی تنفسی، تنظیم مجدد رژیم غذایی و برنامه‌ریزی دقیق فعالیت بدنی در نظر گرفته شود. در نهایت، تأمین امنیت و کاهش عوارض جانبی مهم است تا به کیفیت زندگی بهتری دست یابید.