با این شرایط تخمکهای من واقعا بی کیفیت هستند؟ با سلام استرس تاثیر زیادی روی باروری دارد.در مورد کیفیت تخمک ها نمیتوان اظهار نظر کرد اما با توجه به اینکه همسرتان اولیگو شدید هستند ممکن است اسپرم ها کیفیت خوبی نداشته باشند .روند درمان را ادامه دهید و ناامید نباشید. با سلام استرس را از خود دورکنید فعلا به روند درمان ادامه دهید. سلام به درمان ادامه دهید استرس نداشته باشید..

شرایط , تخمکهای , خسته , بی کیفیت , تخمک

سلام و خسته نباشید.
بنده یک سال پیش عمل میومکتومی به روش لاپراسکوپی انجام دادم و میومم ساب سروزال بود و خوشبختانه بعد از عمل نیز همه شرایط آناتومیم درست است.پریودهای تقریبا منظم اما همیشه استرس دارم.اقدام به بارداری کردیم و به دلیل اینکه همسرم الیگو شدید است از میکرو استفاده کردیم.
حین داروهای تحریک تخمک سینال اف و بقیه موارد شدیدا حساسیت کردم و کهیر میزدم و علی رغم این شرایط به درمان ادامه داده شد.تعداد ۱۸ تخمک با اندازه های تقریبا ۲۴ از من بدست آمد اما بعد از آن گفتند که تخمک بی کیفیت بودند و دیواره ها ضخیم و بدفرم بودند .حتی سه جنین تشکیل شد اما بعد از روز ۵ رشدشان متوقف شد.بعد دکتر گفتند که پروتوکل داروییت رو این بار عوض میکنم و این سری داروهای خارجی مینویسم.سوالم از محضر شما پزشکان محترم این است که احتمال دارد که تخمکهای من کلا بی کیفیت باشن و یا تحت تاثیر استرس و حساسیت دارویی این چنین شده است؟بنده در دسته گیرنده های تخمک اهدایی نیستم که؟

3
0

با این شرایط تخمکهای من واقعا بی کیفیت هستند؟ شرایط , تخمکهای , خسته , بی کیفیت , تخمکبا سلام استرس تاثیر زیادی روی باروری دارد.در مورد کیفیت تخمک ها نمیتوان اظهار نظر کرد اما با توجه به اینکه همسرتان اولیگو شدید هستند ممکن است اسپرم ها کیفیت خوبی نداشته باشند .روند درمان را ادامه دهید و ناامید نباشید

0

با این شرایط تخمکهای من واقعا بی کیفیت هستند؟ شرایط , تخمکهای , خسته , بی کیفیت , تخمکبا سلام استرس را از خود دورکنید فعلا به روند درمان ادامه دهید

0

با این شرایط تخمکهای من واقعا بی کیفیت هستند؟ شرایط , تخمکهای , خسته , بی کیفیت , تخمکسلام به درمان ادامه دهید استرس نداشته باشید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تخمک‌های بی کیفیت ممکن است ناشی از چندین عامل مختلف از جمله عوامل استرس زایی و حساسیت به داروهای تحریک تخمک باشد. آموزش تکنیک‌های کاهش استرس، مراجعه به متخصصین روانشناسی و مشاوره با پزشک می‌تواند کمک کننده باشد. همچنین تغذیه سالم، ورزش منظم و استراحت کافی نیز برای بهبود کیفیت تخمک‌ها و افزایش شانس باروری توصیه می‌شود. در مورد تغییر پروتوکل دارویی، مشورت با پزشک و پیگیری دستورات او بسیار حیاتی است تا بهترین نتیجه در روند باروری حاصل شود. علاوه به این، انجام آزمون‌های تشخیصی مانند سونوگرافی و آزمایشات هورمونی می‌تواند به وضعیت دقیق تخمک‌ها و پروسه باروری کمک کند. اما مهمترین نکته این است که با کمک متخصصین به تحلیل دقیق و جامع وضعیت و راهکارهای مناسب برای بهبود آن پرداخته شود.