نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ سلام خیر کاری نمیشه کرد. اگر عصب شنوایی سالم باشد و سلولهای حسی در حلزون گوش آسیب دیده باشند ممکن است از کاشت حلزون بهره برد. در صورت آسیب عصب شنوایی هم پروتزهای شنوایی ساقه مغز تا حدی می توانند به شنوایی کمک کنند اما در مواردی که آسیب یک طرفه است و گوش مقابل سالم است این اعمال ضرورتی ندارد و انجام نمی شود.. سلام - در جواب کوتاه بله قابل بازتوانی است . اما قابل ترمیم نبست احتمالا منظور شما از طرح این سوال بازتوانی شنوایی دوگوشه یا binaural hearing می باشد که باعث بهبود شنوایی در محیط شلوغ ، تشخیص جهت صدا می باشد . قطع عصب به هر دلیلی پس از این همه سال غیر قابل ترمیم است . از طرفی اگر شنوایی گوش مقابل کاملا سالم باشد شما از جراحی های پیشرفته مثل کاشت حلزون یا ایمپلنت ساقه مغز که خوشبختانه در ایران انجام میشود سودی نخواهید برد چون گوش سالم شما قوی تر از این پروتزها می باشد ومغز شما فقط به گوش سالم توجه میکند جهت بازتوانی در این موارد از یک نوع سمعک CROS استفاده می کنیم ..

شنوایی , عصب , نحوه

سلام وقت شما بخیر، سالها پیش ، بدلیل عفونت حاد گوش اجبارا تحت عمل جراحی قرار گرفتم ، عفونت گوشم بهبود پیدا کرد ، ولی متاسفانه شنوائیم از بین رفت ، دکتر معالج گفتند که عصب قطع شده، آیا در حال حاضر(با توجه به پیشرفت علم) بروی عصب شنوایی میشه اقدامی انجام داد که شنوایی برگرده؟

3
1

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , نحوهسلام خیر کاری نمیشه کرد

0

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , نحوهاگر عصب شنوایی سالم باشد و سلولهای حسی در حلزون گوش آسیب دیده باشند ممکن است از کاشت حلزون بهره برد. در صورت آسیب عصب شنوایی هم پروتزهای شنوایی ساقه مغز تا حدی می توانند به شنوایی کمک کنند اما در مواردی که آسیب یک طرفه است و گوش مقابل سالم است این اعمال ضرورتی ندارد و انجام نمی شود.

0

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , نحوهسلام - در جواب کوتاه بله قابل بازتوانی است . اما قابل ترمیم نبست احتمالا منظور شما از طرح این سوال بازتوانی شنوایی دوگوشه یا binaural hearing می باشد که باعث بهبود شنوایی در محیط شلوغ ، تشخیص جهت صدا می باشد . قطع عصب به هر دلیلی پس از این همه سال غیر قابل ترمیم است . از طرفی اگر شنوایی گوش مقابل کاملا سالم باشد شما از جراحی های پیشرفته مثل کاشت حلزون یا ایمپلنت ساقه مغز که خوشبختانه در ایران انجام میشود سودی نخواهید برد چون گوش سالم شما قوی تر از این پروتزها می باشد ومغز شما فقط به گوش سالم توجه میکند جهت بازتوانی در این موارد از یک نوع سمعک CROS استفاده می کنیم .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، در حال حاضر فناوری‌های پیشرفته‌ای وجود دارد که امکان ترمیم عصب شنوایی را فراهم می‌کنند. یکی از روش‌های موثر برای ترمیم عصب شنوایی ، زرخری ایمپلنت کوچک کوکلر است که قادر است بهبود قابل توجهی در شنوایی بیماران ایجاد کند. این ایمپلنت‌ها با استفاده از فناوری‌های پیشرفته الکترونیکی به عصب شنوایی ارتباط برقرار می‌کنند و به بیماران کمک می‌کنند تا به صورت مصنوعی صداها را تشخیص دهند و از آن‌ها استفاده کنند. همچنین، در صورت عدم توانایی ترمیم عصب شنوایی، روش‌های جایگزینی مانند استفاده از کمک شنوایی و ایمپلنت‌های همچون کوچک کوکلر می‌تواند به بیماران کمک کند. برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر و مشاوره، بهتر است با یک متخصص گوش و حلق و بینی مشورت نمایید.