نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ سلام خیر کاری نمیشه کرد. اگر عصب شنوایی سالم باشد و سلولهای حسی در حلزون گوش آسیب دیده باشند ممکن است از کاشت حلزون بهره برد. در صورت آسیب عصب شنوایی هم پروتزهای شنوایی ساقه مغز تا حدی می توانند به شنوایی کمک کنند اما در مواردی که آسیب یک طرفه است و گوش مقابل سالم است این اعمال ضرورتی ندارد و انجام نمی شود.. سلام - در جواب کوتاه بله قابل بازتوانی است . اما قابل ترمیم نبست احتمالا منظور شما از طرح این سوال بازتوانی شنوایی دوگوشه یا binaural hearing می باشد که باعث بهبود شنوایی در محیط شلوغ ، تشخیص جهت صدا می باشد . قطع عصب به هر دلیلی پس از این همه سال غیر قابل ترمیم است . از طرفی اگر شنوایی گوش مقابل کاملا سالم باشد شما از جراحی های پیشرفته مثل کاشت حلزون یا ایمپلنت ساقه مغز که خوشبختانه در ایران انجام میشود سودی نخواهید برد چون گوش سالم شما قوی تر از این پروتزها می باشد ومغز شما فقط به گوش سالم توجه میکند جهت بازتوانی در این موارد از یک نوع سمعک CROS استفاده می کنیم ..

شنوایی , عصب , ترمیم عصب شنوایی

سلام وقت شما بخیر، سالها پیش ، بدلیل عفونت حاد گوش اجبارا تحت عمل جراحی قرار گرفتم ، عفونت گوشم بهبود پیدا کرد ، ولی متاسفانه شنوائیم از بین رفت ، دکتر معالج گفتند که عصب قطع شده، آیا در حال حاضر(با توجه به پیشرفت علم) بروی عصب شنوایی میشه اقدامی انجام داد که شنوایی برگرده؟

3
1

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , ترمیم عصب شنواییسلام خیر کاری نمیشه کرد

0

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , ترمیم عصب شنواییاگر عصب شنوایی سالم باشد و سلولهای حسی در حلزون گوش آسیب دیده باشند ممکن است از کاشت حلزون بهره برد. در صورت آسیب عصب شنوایی هم پروتزهای شنوایی ساقه مغز تا حدی می توانند به شنوایی کمک کنند اما در مواردی که آسیب یک طرفه است و گوش مقابل سالم است این اعمال ضرورتی ندارد و انجام نمی شود.

1

نحوه ترمیم عصب شنوایی چگونه است؟ شنوایی , عصب , ترمیم عصب شنواییسلام - در جواب کوتاه بله قابل بازتوانی است . اما قابل ترمیم نبست احتمالا منظور شما از طرح این سوال بازتوانی شنوایی دوگوشه یا binaural hearing می باشد که باعث بهبود شنوایی در محیط شلوغ ، تشخیص جهت صدا می باشد . قطع عصب به هر دلیلی پس از این همه سال غیر قابل ترمیم است . از طرفی اگر شنوایی گوش مقابل کاملا سالم باشد شما از جراحی های پیشرفته مثل کاشت حلزون یا ایمپلنت ساقه مغز که خوشبختانه در ایران انجام میشود سودی نخواهید برد چون گوش سالم شما قوی تر از این پروتزها می باشد ومغز شما فقط به گوش سالم توجه میکند جهت بازتوانی در این موارد از یک نوع سمعک CROS استفاده می کنیم .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با توجه به پیشرفت های اخیر علم پزشکی، ترمیم عصب شنوایی می تواند از طریق روش های مختلفی امکان پذیر باشد. با استفاده از یک پروژه جدید مرتبط با سلول های بنیادی، دانشمندان امیدوار هستند که بتوانند عصب شنوایی را بازسازی کنند. این فرایند شامل تبدیل سلول های بنیادی به سلول های عصبی است که می توانند عملکرد عصب شنوایی را بازیابی کنند. اما لازم است تاکید کنم که این روش هنوز در مراحل تحقیقاتی است و مراجعه به پزشک شما برای مشاوره ای دقیق توصیه می شود.

ترمیم عصب شنوایی یک چالش پیچیده در حوزه پزشکی است. عصب شنوایی به عنوان بخشی از سیستم عصبی مرکزی، پس از آسیب، قابلیت ترمیم طبیعی کمی دارد. با این حال، تحقیقات و پیشرفت‌های فناوری در سال‌های اخیر امیدهایی را برای امکان ترمیم ایجاد کرده‌اند. روش‌هایی نظیر استفاده از دستگاه کاکلئار ایمپلنت (حلزون مصنوعی)، که می‌تواند در مواردی که عصب شنوایی کاملاً از کار افتاده، نقش مؤثری داشته باشد، ارائه شده‌اند. همچنین، تحقیقات در زمینه استفاده از سلول‌های بنیادی و ژن‌درمانی برای بازسازی عصب شنوایی در حال انجام است، هرچند هنوز در مراحل تحقیقاتی می‌باشند. مشاوره و ارزیابی توسط متخصص گوش، حلق و بینی و همچنین متخصص اعصاب می‌تواند اطلاعات دقیقتری را متناسب با شرایط خاص هر بیمار ارائه دهد.