علت متورم شدن و آویزان شدن زبان کوچک ته حلق چیست؟ سلام عللی مثل مشکلات ساختمانی،آلرژی و سینوزیت می توانند باعث مشکل شما شوند..

زبان , آویزان , زبان_کوچک , تنفس

با سلام و خسته نباشید . بعضی مواقع زبان کوچک ته حلقم به حدی آویزان میشودکه تنفسم به مشکل میخورد و همش احساس خفگی میکنم دو بار هم وقتی این حالت را داشتم در خواب نزدیک بود خفه بشم چون چسبیده بود به ابتدای نای . لوزه هام هم کمی متورم هستند در ضمن گلوم حفره داره غذا هم گیر میکنه و بعد چند روز بصورت عفونت پنیری شکل کنده میشه و موجب بوی بد دهان هم شده . متشکرم

1
2

علت متورم شدن و آویزان شدن زبان کوچک ته حلق چیست؟ زبان , آویزان , زبان_کوچک , تنفسسلام عللی مثل مشکلات ساختمانی،آلرژی و سینوزیت می توانند باعث مشکل شما شوند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

به احتمال زیاد، شما در حال رویارویی با یک وضعیت خاص به نام 'تورم زبان پستانکی' یا 'Uvulitis' هستید، که در آن، زبان کوچک ته حلق یا 'Uvula' متورم و بزرگ می شود. ذکر شده است که این می تواند به علت پاسخ به عفونت، حساسیت یا تماس زیاد با خمیردندان یا داروهای خاص باشد. در بعضی اوقات، درمان با استفاده از داروهای ضد التهاب و ضد عفونی کافی است. درصورتی که دچار خفگی یا تنفس مشکل شده اید، باید فوراً برای دریافت مراقبت های پزشکی فوری اقدام کنیدـ این یک حالت اضطراری محسوب می شود. همچنین شرح داده شده است که شما لوزه تورم دارید و غذا در گلو گیر می کند که می تواند با یک مورد مانند تنگی گلو همراه باشد. در نهایت، می توانید با یک پزشک متخصص گفتگو کنید تا روش مناسب درمان را برای شما پیشنهاد دهد.

تورم و آویزان شدن زبان کوچک که به آن «یوولا» نیز گفته می‌شود، می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. یکی از شایع‌ترین علل، عفونت‌ها مانند عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی هستند که باعث التهاب می‌شوند. علاوه بر این، آلرژی‌ها، خشکی دهان و کم‌آبی بدن نیز می‌توانند به این مشکل منجر شوند. در برخی موارد، مشکلات ساختاری یا آناتومیک نیز می‌توانند در این امر نقش داشته باشند. اگر زبان کوچک متورم شود و تنفس را مختل کند، ممکن است نشانه‌ای از شرایط جدی‌تری باشد مانند آپنه خواب. آپنه خواب، که با توقف موقتی تنفس در خواب همراه است، می‌تواند به مشکلات جدی سلامتی منجر شود که شامل بیماری‌های قلبی و افزایش خطر سکته مغزی است. بوی بد دهان می‌تواند ناشی از عفونت‌های مزمن، امکان وجود توده‌های چرکی در گلو و عدم بهداشت دهان باشد. برای بررسی دقیق‌تر، بهتر است به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید تا علت اصلی مشکلات شناسایی شود و درمان مناسب ارائه گردد. درمان می‌تواند شامل داروهای ضد التهاب، آنتی‌هیستامین‌ها یا در صورت لزوم عمل جراحی برای تصحیح مشکلات ساختاری باشد.