نوزاد از چند ماهگی می تواند بنشیند؟ سلام معمولا نشستن و غلط زدن از شش ماهگی کم کم ممکن میشه البته ممکنه یه نوزادی از یه ماه زودتر یا دیرتر این توانایی را به دست بیاره. از ۴ ماهگی میتونید حالا نیمه نشسته به کودک بدید با بالش.ولی نشسته کامل نه،. ۷ ماهگی با کمک می تواند بشیند.

ماهگی , بنشیند , نوزاد

سلام من یک نوزاد سه ماه و نیمه دارم، وقتی بغلم تمام زورش میزنه یا بشینه یا سرپا وایسه ، از طرفی هربار خودش تلاش میکنه بشینه ومن نمیزارم گریه میکنه، چون اطرافیان میگن زودتر از۶ ماه بشینه قدش کوتاه میشه یا پشتش کوتاه میشه و میخواستم بدونم چیکار کنم؟ وایا حرفشون درسته؟

3
-1

نوزاد از چند ماهگی می تواند بنشیند؟ ماهگی , بنشیند , نوزادسلام معمولا نشستن و غلط زدن از شش ماهگی کم کم ممکن میشه البته ممکنه یه نوزادی از یه ماه زودتر یا دیرتر این توانایی را به دست بیاره

-1

نوزاد از چند ماهگی می تواند بنشیند؟ ماهگی , بنشیند , نوزاداز ۴ ماهگی میتونید حالا نیمه نشسته به کودک بدید با بالش.ولی نشسته کامل نه،

2

نوزاد از چند ماهگی می تواند بنشیند؟ ماهگی , بنشیند , نوزاد۷ ماهگی با کمک می تواند بشیند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بطور عمومی، نوزادان بین 4 تا 7 ماهگی شروع به نشستن می‌کنند. اما این بستگی به توانایی فیزیکی هر نوزاد دارد و این موضوع یک استاندارد ثابت نیست. حالت نشستن زودرس ممکن است بر روی ستون فقرات و رشد نوزاد تأثیر بگذارد و برای سلامت عضلات بدن هم مفید نیست. بهتر است در این موارد به توصیه های پزشک خود توجه کنید.

نوزادان به طور معمول بین ۴ تا ۷ ماهگی قادر به نشستن با حمایت هستند و از ۶ تا ۹ ماهگی می‌توانند بدون کمک بنشینند. فرآیند نشستن مستلزم قوی شدن عضلات گردن، پشت و شکم است که امکان نگه‌داشتن بدن به طور متعادل را فراهم می‌کند. درست است که نوزاد شما تمایل به نشستن دارد و این نشان‌دهنده رشد طبیعی او است، اما نباید او را به زور به نشستن وادارید اگر هنوز خودش قادر به کنترل کامل نیست. ادعای 'کوتاه شدن قد یا پشت' در اثر نشستن زودهنگام شواهد علمی محکمی ندارد. نگرانی اصلی نباید حول محور کوتاه شدن قد باشد، بلکه حفظ سلامت و جلوگیری از کشیدگی و آسیب عضلانی است. زمانی که کودک به تنهایی و با اعتماد می‌تواند بنشیند، نگرانی خاصی برای قامت او وجود نخواهد داشت. به طور کلی، اجازه دهید رشد حرکتی با آهنگ خود نوزاد پیش رود و به او فرصت کافی برای تقویت قدرت و هماهنگی لازم را بدهید. اگر نگرانی خاصی دارید یا علائم غیرعادی مشاهده کردید، مشورت با پزشک متخصص اطفال توصیه می‌شود.