نوزاد سه ماه و نیم ب سختی شیر میخوره؟

نوزادم با وزن تولد ۳/۵۰۰ بود ک دو روز بعدشم مشخص شد زردیش زیاده هم دستگاه در منزل یکبار هم بستری شد ب سختی درمان شد ولی شیرخشکی شد،وزن الانش سه ماه و نیمه۵/۸۰۰هست اصلا یا شیر نمیخوره یا ب سختی سی میل ب زور خیلی اضطراب دارم کمکم کنین ؟

0

سلام زیر نظر. متخصص. اطفال روند درمان راپیگیری کنین نیاز به معاینه و بررسی هست به پزشک مراجعه کنین

دکتر سوزان رحیمی

متخصص بیماری های مغز و اعصاب و ستون ف...
دکتر سوزان رحیمی
0

با سلام، بهتر است بررسی های تکمیلی برای پیدا کردن علت بی اشتهایی انجام شود. فوتوتراپی میتونه برای مدتی بی اشتهایی ایجاد کند.

دکتر سیدامیر طباطبائی زاده

پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانی
دکتر سیدامیر طباطبائی زاده
0

سلام جهت بررسی رشد و علت خوب شیرنخوردن حتما به پزشک کودکان مراجعه نمایید.نیاز به بررسی بیشتر هست.

دکتر مرجان مکی پور

متخصص کودکان ( اطفال )
دکتر مرجان مکی پور
0

سلام.رسد کودک نسبتا متناسب است ولی اول میزان شیر را افزایش دهید ودوم جهت بررسی علل به پزشک کودکان مراجعه شود

دکتر علیرضا دانشگری

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر علیرضا دانشگری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان زردی می‌تواند بر تغذیه نوزادان تأثیر بگذارد و گاهی اوقات باعث بروز مشکل در بلع یا تمایل به خوردن شیر می‌شود. بعضی از نوزادان که دچار زردی هستند و تحت درمان با دستگاه فتوتراپی یا بستری قرار گرفته‌اند، ممکن است دچار تحریک‌پذیری شده و از خوردن شیر دلزده شوند. این مشکلات می‌تواند شامل موارد زیر باشد: 1. ناراحتی دهان یا گلو: ناشی از ورود لوله‌های تغذیه هنگام بستری. 2. تغییرات متابولیک: بعد از درمان زردی، تغییراتی در سوخت و ساز بدن نوزاد ایجاد شود که تأثیر در اشتهای او داشته باشد. 3. انتخاب شیرخوری: ممکن است شیر مادر یا فرمول شیر خشک مناسب نباشد یا نیاز به تغییر داشته باشد. 4. اضطراب مادر: اضطراب و تنش در مادر می‌تواند بر نحوه تغذیه و رفتار شیرخوار تأثیر بگذارد. راهکارها: - مراجعه به پزشک متخصص اطفال برای بررسی علل بی‌اشتهایی و در صورت لزوم انجام تست‌های تشخیصی. - امتحان کردن شیرهای فرمول مختلف تحت نظر پزشک. - در صورت امکان، افزایش تدریجی میزان و مراتب دفعات شیردهی تا زمان عادت کردن نوزاد. - استفاده از تکنیک‌های آرام‌سازی قبل از شیردهی، مثل نوازش یا قرار دادن نوزاد در محیط آرام. توجه به این نکات و مشورت منظم با پزشک می‌تواند به بهبود وضعیت تغذیه نوزاد کمک کند.