علت افزایش ضربان قلب در تاکیکاردی در حالت استراحت چیست؟

با سلام دیروز از متخصصین محترم قلب درباره تاکیکاردیم در حالت استراحت و ضربان بسیار شدیدتر قلبم در هنگام فعالیت و خصوصا ورزش پرسیدم ۱۹ سالمه و حدود ۳۰ کیلوگرم اضافه وزن دارم ازمایش های CBC و تیرویید و چربی های خون رو دادم که همگی نرمال بود اخرین نوار قلبی که دادم حدود ۶ ماه پیش تاکیکاردی سینوسی در حد ۱۳۰ در دقیقه رو نشون میداد خواستم دلیل این فزایش ضربانم رو در یکسال اخیر بدونم باتشکر(در ضمن تقریبا توی همه ازمایش خون هایی که توی یکسال اخیر دادم هموگلوبینم حدود ۱۷ و کمی بالا بود)

0

بالارفتن ضربان قلب در حین فعالیت طبیعی می باشد و شما می توانید ماگزیمم تعداد ضربان قلب خودتان در هنگام فعالیت را از طریق زیر حساب کنید : عدد سنتان را از عدد 220 کم کنید تا این مقدار افزایش طبیعی بوده و بالاتر از ان نیاز به بررسی دارد . در مورد تاکی کاردی در هنگام استراحت علل مختلفی مثله کم خونی و پرکاری تیرویید و . وجود دارد ولی شایعترین و محتملترین علت استرس زیاد و اختلال اضطرابی است .

دکتر امیر اسلامیه

فلوشیپ بالون آنژیوپلاستیمتخصص قلب و عروق
دکتر امیر اسلامیه
0

سلام علاوه بر علل فوق ممکن است شروع نارسایی قلبی نیز تنها علامت تاکی کادی باشد . اکوکاردیوگرافی و نوار قلب خود را ارسال کنید.

دکتر اسفندیار اسدی پور

فلوشیپ نارسایی قلبمتخصص قلب و عروق
دکتر اسفندیار اسدی پور
0

با سلام، علایم و داروهای مصرفی شما نشان دهنده این هست که همکاران بیشتر به علل اضطرابی شک داشتن. با شرح حال درست و در صورت لزوم نوار قلب میشه افتراق داده بشن. علل غیر قلبی دیگه هم توسط همکاران داخلی چک بفرمایید. با آرزوی سلامتی

دکتر مریم بیات

متخصص قلب و عروق
دکتر مریم بیات
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

افزایش ضربان قلب در تاکیکاردی ممکن است به علت عوامل زیادی از جمله استرس، افزایش وزن بیش از حد، کمبود فعالیت بدنی، مصرف مواد محرکه نظیر قهوه یا نیکوتین، ناراحتی های روحی و اختلالات تیروئیدی ایجاد شود. برای دقیق‌تر تشخیص دادن علت این افزایش ضربان قلب، بایستی مشاوره و بررسی دقیق از یک پزشک قلب و عروق دریافت کنید. برای کاهش ضربان قلب، ممکن است به شما توصیه شود که وزن خود را کاهش دهید، فعالیت ورزشی منظم داشته باشید و از مصرف مواد محرکه خودداری کنید. همچنین ممکن است نیاز به درمان دارویی داشته باشید. اگر علایمتان شدیدتر شد یا نگرانی‌هایی دارید، حتماً به پزشک خود مراجعه کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب را دریافت کنید.