آیا فرو رفتن آلت تناسلی بعد از ختنه خطرناک است؟ سلام جهت معاینه به متخصص کودکان مراجعه کنید باید معاینه بشه. معاینه نیاز دارد در خدمتم.. معمولا این حالت در اکثر مواقع طبیعی است وثانویه به چربی وچاقی است.

آلت , تناسلی , کودکان , ختنه

سلام پسر ۵ سال و نیم دارم.که دو ماه پیش به روش حلقه ختنه شد. حلقه تقریبا ۲۵ روز طول کشید تا افتاد و ۳ بار به پزشک مراجعه کردیم که همگی نظرشون روی این بود که حلقه خودش بیافته. حالا بعد از گذشت یک ماه آلت تناسلی کاملا میره داخل و چیزیش معلوم نیس فقط وقت ادرار و حموم و موقع خواب بیرون میاد. اونم کلاهک کامل بیرون نمیاد یه کوچولو میاد یعنی برجستگی اطراف کلاهک آلت بیرون نمیاد. من خیلی نگرانم . پسرم هم اصلا اجازه نمیده دست بهش بزنم.آیا چسبندگی داره و تو موندن آلت نشونه بدیه؟ لطفا راهنماییم کنید.

3
0

آیا فرو رفتن آلت تناسلی بعد از ختنه خطرناک است؟ آلت , تناسلی , کودکان , ختنهسلام جهت معاینه به متخصص کودکان مراجعه کنید باید معاینه بشه

4

آیا فرو رفتن آلت تناسلی بعد از ختنه خطرناک است؟ آلت , تناسلی , کودکان , ختنهمعاینه نیاز دارد در خدمتم.

2

آیا فرو رفتن آلت تناسلی بعد از ختنه خطرناک است؟ آلت , تناسلی , کودکان , ختنهمعمولا این حالت در اکثر مواقع طبیعی است وثانویه به چربی وچاقی است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بعد از ختنه، ممکن است آلت تناسلی در بعضی از موارد به داخل برود، اما این موضوع مسأله‌ای نگران‌کننده نیست. تغییرات در ظاهر آلت تناسلی در اثر ختنه عادی است و طبیعی است که در ابتدا کمی به نظر خاص بیاید. با وقت هر چه بگذرد، آلت تناسلی آرام آرام به شکل وحالت طبیعی خودش برمیگردد. در مورد کودک شما، یادتان باشد که درد و ترس از ختنه می‌تواند باعث شود او به آلت تناسلی خود حساس شود. در این صورت، همانطور که او در حال بهبودی است، استرس و حساسیت او نیز کم خواهد شد. در هر صورت، اگر نگران هستید یا مشاهده می‌کنید که آلت تناسلی فرزندتان همچنان داخل می‌ماند، یا اگر دچار چسبندگی است، به پزشکتان مراجعه کنید. آنها قادر خواهند بود تا راهنمایی درست و دقیق برای شما و فرزندتان ارائه دهند.

فرو رفتن آلت تناسلی در پسران پس از ختنه ممکن است به علل مختلفی اتفاق بیافتد. این وضعیت اغلب به دلیل وجود چسبندگی‌های خفیف بین پوست باقی‌مانده و سر آلت، افزایش وزن کودک، یا تجمع بافت چربی زیرجلدی که آلت را به داخل می‌کشد، رخ می‌دهد. این حالت بیشتر در کودکانی با اضافه وزن یا پوست شلی دارند دیده می‌شود. در بیشتر موارد، این امر طبیعی بوده و با رشد کودک رفع می‌شود. با این حال، اگر این وضعیت نگران‌کننده باشد یا کودک در دفع ادرار مشکلی داشته باشد، بهتر است با پزشک متخصص اطفال یا اورولوژیست مشورت کنید. ارزیابی دقیق می‌تواند اطمینان دهد که هیچ چسبندگی یا مشکلی از نظر ساختاری وجود ندارد. در موارد نادر، چسبندگی‌های شدید یا شرایط دیگری ممکن است نیاز به درمان داشته باشند. استفاده از کرم‌های مخصوص یا در موارد خاص، جراحی جزئی می‌تواند موثر باشد. توجه داشته باشید که استرس کودک یا عدم همکاری او در این مسئله می‌تواند سبب نگرانی بیشتری شود. مهم است که با آرامش به او اطمینان دهید و از زور فیزیکی برای معاینه یا اصلاح وضعیت اجتناب کنید.