نحوه صحیح خواباندن نوزاد چگونه باید باشد؟

با سلام.پسرم ۲۰ روزش هست وقتی بهش شیر میدم با وجود گرفتن آروغ اما خیلی بالا میاره از بینی و دهان.شب برای خواب خیلی میترسم تو خواب بیاره بالا و برگرده تو ریه اش،رو پهلو اصلا نمیمونه اما سر شکمخیلی خوب و طولانی میخوابه،آیا خطرناکه روی شکم بخوابونمش؟رو به بالا چی خیلی خطر داره اگه بیاره بالا؟رو پهلو اصلا نمیمونه

0

بهتر است توسط پزشک از نظر ریفلاکس معاینه و مورد ببررسی قرار گیرد. خواباندن به شکم به شرطی که کنارش بیدار باشید و روی بالش خیلی نرم و بزرگ نباشد هیچ منعی ندارد

دکتر محمد رضایی

فوق تخصص ریه ، متخصص کودکان (اطفال)آسم و بیماریهای تنفسی کودکان
دکتر محمد رضایی
0

باید بالا اوردن نوزاد بررسی شود احتمالا رفلاکس دارد بهتر است به شکم نخابانید

دکتر فرشته روحی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرشته روحی
-1

سلام ریفلاکس داره سر وبالاتنه باید بالاتر با زاویه 30 درجه قرار بگیره خوابیدن روی شکم فقط در صورتی که خودتون کنارش باشین میتونه باشه برای توضیحات بیشتر به صفحه اینستاگرام من مبحث ریفلاکس مراجعه بفرمایید.

دکتر مژده ریاحی

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)
دکتر مژده ریاحی
0

سلام احتمال ریفلاکس مطرحه به شرح حال دقیق تر ومعاینه نیاز دارد

دکتر مریم برومند

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)بورد تخصصی اطفال از دانشگاه تهران
دکتر مریم برومند
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

طبق دستورالعمل های پزشکی مناسب است که نوزادان رو به پشت خوابانده شوند. این امر خطر نیکوتین را کاهش می دهد، یک وضعیت خواب که برگشت غذا به ریه ها و خفگی را ایجاد می کند.اما اگر نوزاد شما با وجود همه تلاش ها نمی تواند رو به پشت بماند، ممکن است شما بخواهید با پزشک خود مشورت کنید تا راهکار مناسبی پیدا کنید. اگر نوزاد بر روی شکم خوابانده شود، باز هم باید اطمینان حاصل شود که او از نفس کشیدن دریچه ی خود قادر است. اجازه ندهید تا او در حالتی باشد که نمی تواند راحت تنفس کند.

در مورد خواباندن نوزادان، رعایت نکات ایمنی بسیار حائز اهمیت است. بر اساس توصیه‌های پزشکی، بهتر است نوزاد را به پشت بخوابانید چرا که خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) را کاهش می‌دهد. اگرچه ممکن است فرزند شما روی شکم بهتر بخوابد، این وضعیت خطرناک‌تر است و از توصیه‌های استاندارد انحراف دارد. هنگام خواباندن نوزاد به پشت، می‌توانید در صورت امکان سر او را به صورت تناوبی به یک سمت بچرخانید تا خطر صاف شدن نوزاد کاهش یابد. همچنین، بالا آوردن تخت نوزاد به زاویه‌ی کم می‌تواند به جلوگیری از ورود شیر به مجرای تنفسی کمک کند. حتماً با پزشک خود درباره‌ی شکایاتی که دارید مشورت کنید، مخصوصاً به دلیل بالا آوردن زیاد نوزاد، زیرا ممکن است نیاز به ارزیابی بیشتر داشته باشد تا از مشکلی مانند رفلاکس اسید معده مطمئن شوید.