نحوه مصرف قرص لوزارتان چگونه است؟

بنده سه سال پیش آنژیو کردم و دو تا رگهام گرفتگی ۴۰درصد داشت ولی دکتر گفتن با دارو حل میشه.سه ساله داروهای قلبی از جمله نیتروگلیسیرین پیوسته رهش و زیلت و قرص چربی میخورم.دیشب حالت تهوع شدید و سرگیجه داشتم و رفتم درمانگاه فشارم ۱۷ رو ۱۱ بود که آمپول فورزماید زدن بهم و فرداش رفتم پیش دکتر قلبم و فشارم ۱۵ بود و گفتن لوزارتان میخوری و هولتر فشار ۲۴ ساعته گذاشتن.الان میگن با همان روزی دوتا لوزارتان ۲۵ کنترله.در پرینت فشارم موقع شب ۷ رو ۴ بوده آیا خطرناک نیس روزی دو عدد بخورم؟دیواره قلبم یک میل ضخیمه

0

سلام اگر دستگاه درست باشد فشار 70 پایین است و فغلا قرص فشار را تا بالا آمدن فشار مصرف نکنید

دکتر علیرضا شفیعی

فوق تخصص آسم و آلرژیاستاد دانشگاه تهران و رتبه برتر بورد ...
دکتر علیرضا شفیعی
-1

سلام . داروی لوزارتان از ۲۵ میلی در روز تا ۱۰۰ میلی درروز جهت کنترل فشارخون تجویز میشود . میانگین فشار روزانه و شبانه وکل در هولتر فشار۲۴ ساعته مهمتر از یک نوبت فشار بالا یا پایین می باشد .

دکتر امیر اسلامیه

فلوشیپ بالون آنژیوپلاستیمتخصص قلب و عروق
دکتر امیر اسلامیه
0

سلام فشار بالای شما رو حتی ٢ لوزار هم کنترل ممکنه نکنه ، و همونطور که همکارم گفتن میانگین خیلی مهمتر از یک باره به هیچ وجه داروی فشارتون رو قطع نکنین و طبق گفته پزشکتون پیش برین .

دکتر فرشته حری

متخصص قلب و عروق
دکتر فرشته حری
0

سلام ادامه درمان طبق دستور پزشکتون و مراجعه مجدد جهت کنترل فشار خون مناسب ترین کار هست

دکتر وحید شجاعی

متخصص قلب و عروق
دکتر وحید شجاعی
0

با سلام حتما داروی خود را ادامه دهید و هر گونه تغییر در دوز با دستور پزشک خودتان باشد

دکتر هادی عباسی

متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی)
دکتر هادی عباسی
0

اقدامات لازم 1- مراجعه منظم به متخصص قلب جهت اطمینان از کنترل فشار خون 2- آزمایش کامل 3- تغییر لوزارتان به والزامیکس 160/5 4- قطع نیتروگلیسرین 5- شروع آسپرین شبی یک عدد

دکتر اسفندیار اسدی پور

فلوشیپ نارسایی قلبمتخصص قلب و عروق
دکتر اسفندیار اسدی پور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

لوزارتان یک داروی فشار خون است که برای کنترل فشار خون بالا استفاده می‌شود. معمولاً دوز توصیه شده برای لوزارتان 50 میلی‌گرم یا 100 میلی‌گرم در روز است. اما هر فرد باید دقیقاً به توصیه دکتر خود عمل کند. افزایش دوز دارو بدون مشورت پزشک معالج توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است باعث عوارض جانبی جدی شود. ضربان قلب پایین، سرگیجه، تهوع، استرس، گیجی و خستگی از جمله عوارض جانبی معمول این دارو می‌باشند. با توجه به شرایط فشار خون و مشکلات قلبی شما، مصرف دقیق و منظم داروها بسیار حیاتی است. در نهایت، بهتر است با دکتر متخصص قلب و عروق خود مشورت کنید تا نگرانی‌هایتان را برطرف کنید.