درمان اگزما نوزاد 4 ماهه چگونه باید باشد؟

باسلام. پسر ۴ ماه دارم که دوماهه فقط صورتش به تشخیص پزشک درگیر اگزما هست دکتر پماد مگاکورت تجویز کرده که در صورت تشدید شدن بزنم چکار کنم زودتر صورت فرزندم خوب بشه؟ از عوارض کورتون پماد میترسم هرچند کم استفاده میکنم.ایا خوردن چیزای گرم باعث تشدید میشه؟ لطفا برای بهبودی کامل راهنماییم کنی

0

با سلام خدمت شما اگزمای فرزند شما نسبتا متوسط هست و درمان طولانی مدت لازم داره و اینکه زود خوب بشه اصلا نیستمگاکورت رو باید استفاده کنید ولی در کنارش باید از امولینت های بدون اوره استفاده کنید و بعد از رو هفته مجدد ویزیت بشید کورتن باید کم کم قطع بشه چون با قطع ناگهانی علایم برمیگرده.گرمی تاثیری نداره.رژیمی فعلا لازم نداره اگه خوب جواب ندارد و یا شدیدتر شد با فوق اسم و الرژی مشورت کنیدچیزی که درمان اصلیزو همیشگی لست در کنار کورتن چرب و مرطوب نگه داشتن پوست صورت فرزند نازنین تون هست و پیگیری مرتب.

دکتر الناز فتاح دیزجی

متخصص کودکان و نوزادان / بورد تخصصی
دکتر الناز فتاح دیزجی
3

مرطوب کننده و روغن زیتون مدام بزنید به صورت.اگر شیر خشک هم میخوره و اگزما طولانی باشه نیازه شیر خشک عوض بشه.گاهی خوردن بعضی چشزها مثل بادام زمسنی و بادمجان در مادر منجر به بروز حساسیت در شیرخوار میشه

دکتر نسیم مه

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسیم مه
-1

سلام. این درماتیت آتوپیک است که در شیرخواران بخصوص زیر 6 ماه شایع است. اگر شیر مادر می خورد رژیم غذایی مادر بسیار مهم است و ملاحظاتی دارد که در راس آن حذف صد در صد لبنیات و مواد غذایی نامناسب مانند کیک و کلوچه و فست فود و شکلات و شیرینی های مصنوعی است و همچنین حذف ادویه ها بجز نمک و زردچوبه . اگر شیرخشک می خورد از شیرخشک های مخصوص باید استفاده شود. همزمان باید درمانهای موضعی تحت نظر پزشک انجام گردد. با افزایش سن این مشکل برطرف می شود انشاالله.

دکتر شکوفان علیزاده

متخصص کودکان
دکتر شکوفان علیزاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان اگزمای نوزاد با احتیاط عمل می‌شود؛ استفاده از کورتیکواستروئیدها مانند پماد مگاکورت باید تحت نظارت دقیق پزشک صورت پذیرد تا از عوارض جانبی آن محافظت شود. برای تسریع در بهبودی، مراقبت‌های پوستی مناسب شامل استفاده از مرطوب‌کننده‌های بدون عطر و ملایم برای حفظ رطوبت پوست، پرهیز از حمام‌های خیلی گرم و طولانی، و استفاده از لباس‌های نخی و نرم اهمیت دارند. همچنین، تغذیه نوزاد باید مورد توجه قرار گیرد؛ اگرچه معمولا خوراکی‌های خاصی که باعث تشدید اگزما می‌شوند در این سنین کم هستند، بررسی علائم با کمک پزشک اطفال برای رد احتمال آلرژی غذایی توصیه می‌شود.